Saturday 13 December 2014

Τα Αστυνομικά μέτρα για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, Τέρμα στη μεταγγραφολογία βάζει η εταιρεία

Με ανακοίνωση της η εταιρεία ΑΠΟΕΛ, βάζει τέρμα στα όποια μεταγγραφικά παιγνίδια των διάφορων μανατζερέων και στα παπαγαλάκια που ιστοπαπαγαλίζουν τα διάφορα ονόματα.
Η Αστυνομία ανακοίνωσε τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα της Δευτέρας.
Διαβάστε τις 2 επίσημες ανακοινώσεις.

- Περί δημοσιευμάτων και μετεγγραφικών θεμάτων.
- Αστυνομική Ανακοίνωση 1 - Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ

- Περί δημοσιευμάτων και μετεγγραφικών θεμάτων
Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκ 13, 2014

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της ομάδας μας για ποδοσφαιριστές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Αντιλαμβανόμαστε ότι πλησιάζει η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος και ότι τέτοιας μορφής ειδήσεις είναι ελκυστικές, όμως ξεκαθαρίζουμε ότι η ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ δεν προκύπτει ούτε μέσα από δηλώσεις εκπροσώπων ποδοσφαιριστών, ούτε μέσα απο δημοσιογραφικές πληροφορίες. Προκύπτει μόνο μέσα από επίσημες ανακοινώσεις.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες, υπάρχει πάντα στη διάθεση των δημοσιογράφων, το γραφείο Τύπου της εταιρείας.

- Αστυνομική Ανακοίνωση 1 - Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, 2014 - Στάδιο Γ.Σ.Π.  13/12/2014

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί τη Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2014 και ώρα 19:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ- ΑΕΚ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Όσον αφορά τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας της ΑΕΚ καλούνται να προσέλθουν στο στάδιο μια και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30.

Ανακοινώνεται ότι:

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Νότιες Κερκίδες του Σταδίου.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα καταλάβουν τις Βόρειες Κερκίδες. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο της Λεωφόρου Νίκης, Λεωφ. Ακροπόλεως, Λεωφόρος Ιωσήφ Χ’Ιωσήφ, Φώτα Ορφανίδη και τέλος Στάδιο ΓΣΠ. Οι οπαδοί της ΑΕΚ προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο από τον αυτοκινητόδρομο προς τον κυκλικό κόμβο καλαμών και πίσω προς το NUEVO CAMPO όπου και θα σταθμεύσουν τα οχήματα τους και να μεταβούν στη Βόρεια Κερκίδα. Σημειώνεται ότι, κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ στα Δυτικά Ταμεία και για τους φιλάθλους της ΑΕΚ στα Βόρεια

Ταμεία, τα οποία θα λειτουργήσουν η ώρα 17:30. 

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Επιπρόσθετα, γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. Ως εκ τούτου, εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους του, σε χώρο εκτός του Σταδίου. Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στο νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι, θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Τέλος, όλες οι πληροφορίες για τις διευθετήσεις του πιο πάνω αγώνα, είναι καταχωρημένες στην εφαρμογή (Αpplication – Cyprus Police) της Αστυνομίας, καθώς επίσης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας (Facebook, Twitter, Google Plus) και καλούνται οι οπαδοί όπως ενημερώνονται για τις όποιες επιπρόσθετες πληροφορίες μπορεί να προκύψουν.

No comments:

Post a Comment