Tuesday 14 April 2015

Μπάσκετ: Ο ΑΠΟΕΛ δεν καταλάβει από έδρες, σήμερα στις 19:00 ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ στο Κίτιον

Πάσχα έκανε η ΑΕΚ, μετά τη νίκη της σε βάρος του ΑΠΟΕΛ στο Λευκοθέο την Μεγάλη Πέμπτη.
Σήμερα o ΑΠΟΕΛ, θέλει να κάνει Ανάσταση με νίκη πάνω στην ΑΕΚ, μέσα στο Κίτιον.

Η πίεση μεταφέρεται στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος καλείται να αποδείξει ότι δεν καταλάβει από έδρες, αφού το έκανε με τον Κεραυνό αλλά και με την ΕΘΑ.

Στο γήπεδο πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα οι καλαθοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, αφού ο επερχόμενος 2ος τελικός των πλέι-οφ στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας, δεν τους επέτρεπε να έχουν έστω και μία ώρα χαμένη από την προετοιμασία τους.

Σήμερα (14/4/15) στις 19:00, σε απευθείας μετάδοση από τη Cytavision στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» της Λάρνακας, ο επίδοξος πρωταθλητής της φετινής καλαθοσφαιρικής χρονιάς ΑΠΟΕΛ, έχει το 2ο ραντεβού τίτλου.

Η ΑΕΚ κέρδισε τη Μεγάλη Πέμπτη στο «Λευκόθεο» με 67-69, σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, κάνοντας Πάσχα.

Σήμερα είναι η σειρά του Νικόλα, του Βασίλη, του Ανδρέα, του Γιώργου, του Μιχάλη και των άλλων παιδιών να σηκώσουν την ομάδα στους ώμους τους κάνοντας πραγματική Ανάσταση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Στόχος το μπρέικ και το 1-1 (ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ, 19:00, Κίτιον, CytaVision)
Με μοναδικό στόχο να κάνει το BRAKE και να ισοφαρίσει σε 1-1 την σειρά των τελικών έχει η καλαθοσφαιρική μας ομάδα η οποία στις 19:00 αντιμετωπίζει στο Κίτιον την ΑΕΚ.

Η ομάδα μας μετά την ήττα στο Λευκόθεο δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη εάν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου και του back 2 back.

Τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές μας προσπάθησαν τις τελευταίες μέρες μέσα από τις προπονήσεις να διορθώσουν τα λάθη που έγιναν στον 1ο τελικό και εμφανίζονται πανέτοιμοι να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Από αγωνιστικής πλευράς όλοι οι καλαθοσφαιριστές μας είναι ετοιμοπόλεμοι με τον Γιώργο Νεοφύτου να βρίσκεται στην διάθεση του Νικόλα Παπαδόπουλου μετά την απουσία του στον αγώνα της Μεγάλης Πέμπτης.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:00 και θα είναι τηλεοπτικό από την πλατφόρμα της CytaVision.

apoel.com.cy
Team > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment