Wednesday 15 April 2015

"Άγγιξε" το τέλειο ο ΑΠΟΕΛ στο Κίτιον

Ένα από τα πιο ωραία παιγνίδια της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, διεξήχθη ψες στο Αθλητικό κέντρο ΚΙΤΙΟΝ, με πρωταγωνιστές τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ακατάλληλος για καρδιακούς ήταν ο ψεσινός τελικός, με την αγωνία να κορυφώνεται στα ύψη, ως προς τον τελικό νικητή.

Μετά από μια συγκλονιστική εμφάνιση και με τη διακύμανση στο σκορ να πηγαίνει πόντο με πόντο, οι καλαθοσφαιριστές του Νικόλα Παπαδόπουλου πήραν εκδίκηση για την ήττα στο Λευκόθεο, κάνοντας το λεγόμενο ΜΠΡΕΪΚ, επαναφέροντας έτσι το πλεονέκτημα έδρας πίσω στην ομάδα μας.

Η συνέχεια θα δοθεί στο Λευκόθεο το ερχόμενο Σάββατο με τον 3ο τελικό. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Παρασκευή αλλά η αστυνομία δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης του τη συγκεκριμένη μέρα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί το Σάββατο (18/4) η ώρα 19:30.

Άσχημη αίσθηση, άφησε η ενέργεια της ΑΕΚ να διαμαρτυρηθεί έντονα και με άκομψο τρόπο, για το τελευταίο Τάϊμ άουτ που πήρε ο ΑΠΟΕΛ 5" δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, αφού ο αγώνας είχε κριθεί και η κατοχή ήταν στον ΑΠΟΕΛ, θεωρώντας έτσι την κίνηση του Νικόλα σαν προσβλητική και εκδικητική. (εμείς λέμε περαστικά σας)
Ο ΡΗΓΑΣ ήταν παρών
Στη συνέχεια αρνήθηκαν να κάνουν χειραψία με τους νικητές και ούτε έδωσαν συγχαρητήρια προς στην ομάδα μας. (ξανά περαστικά σας)        ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....
Το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ:
Μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή!!! ΑΕΚ 77–82 ΑΠΟΕΛ
Παίζοντας με πάθος, τσαμπουκά και βγάζοντας στο παρκέ καρδιά πρωταθλητή η καλαθοσφαιρική μας ομάδα επικράτησε δίκαια της ΑΕΚ στο Κίτιον με 82-77, έκανε το μπρέικ αποκτώντας και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας και ισοφαρίζοντας σε 1-1 την σειρά των τελικών.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παρκέ πήρε από νωρίς το προβάδισμα κλείνοντας την 1η περίοδο με το υπέρ της 22-20. Στο 2ο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο με το ισόπαλο 36-36 ενώ στην 3η περίοδο η ομάδα μας ανέβασε εκ νέου στροφές και πήρε το προβάδισμα με 56-51.

Η 4η περίοδος ήταν συγκλονιστική, ο αγώνας ήταν πραγματικά ντέρμπι με την καλαθοσφαιρική μας ομάδα πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού κατάφερε να κατακτήσει το ροζ φύλλο του αγώνα και παράλληλα να φέρει στα ίσα την σειρά των τελικών.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Μιχάλη Κακιούζη που πέτυχε 22 πόντους και έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα για να κατακτήσει τη νίκη ενώ συγκλονιστικός ήταν και ο Woods που πέτυχε 17 πόντους μαζεύοντας και 13 ριμπάουντ.

Επόμενος αγώνας έχει οριστεί για το Σάββατο 18 Απριλίου στις 19:30 (Λευκόθεο).

Δεκάλεπτα: 20-22, 36-36, 51-56, 77-82

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΑΕΚ (Γιώργος Κετσελίδης): Χάρπερ 11, Μπρέζετς 18, Κοιλαράς, Πέτροβιτς 8, ΜακΦάντεν 17 (3), Κασκίρης, Ντάιρεν 23 (2), Μπαπτίστ, Παντελή.

ΑΠΟΕΛ (Νικόλας Ι. Παπαδόπουλος): Roberson 11 (1), Evans 9 (1), Νεοφύτου 5 (1), Woods 17 (13ρ.), Σιζόπουλος, Κούνας, Tutt 9 (8ασ.), Cup 9 (1), Κακιούζης 22 (2).

O αρχηγός της Ομάδας, Γιώργος Νεοφύτου δήλωσε:
- Πραγματικά απίστευτο παιχνίδι.
- Καμία ομάδα δεν έλεγξε το παιχνίδι όπως θα ήθελε.
- Πήγαινε πόντο-πόντο.
- Νομίζω δίκαια όμως στο τέλος κατακτήσαμε τη νίκη.
- Όπως είδατε η ΑΕΚ έσπασε την έδρα μας, ήρθαμε πίσω και ξαναπήραμε το πλεονέκτημα.
- Σε αυτά τα παιχνίδια σίγουρα παίζει ρόλο η έδρα αλλά παίζει ρόλο και η ψυχή, η καρδιά, αυτός που το θέλει περισσότερο.

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ:
Εισφορά εισόδου 5 ευρώ, τα παιδιά κάτω των 12 δωρεάν, θα έχουμε στον τελικό καλαθόσφαιρας του Σάββατου, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και στην ΑΕΚ.

Το Φωτορεπορτάζ του αγώνα, στην ιστοσελίδα μας στο facebook

Η ιστοσελίδα μας στο TWITTER, σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό, την διακύμανση του σκορ κατά την διάρκεια του ψεσινού παιγνιδιού.

Γιώργος Νεοφύτου(c)Απίστευτο παιγνίδι, δίκαια κερδίσαμε.Σε αυτά τα παιγνίδια παίζει ρόλο η ψυχή και η καρδιά.Θέλουμε ...
Posted by Είμαι Περήφανος Που Είμαι Αποέλ - Eimai Perifanos Pou Eimai APOEL on Tuesday, 14 April 2015

No comments:

Post a Comment