Wednesday 15 April 2015

ΚΑΡΛΑΟ και ακόμα 4 στην προπόνηση - Το απόγευμα η Γ.Σ. της ΚΟΠ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, στο προπονητικό κέντρο στον Αρχάγγελο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του κυρίου ΦΙΝΚ, προπονήθηκαν κανονικά και είναι στην διάθεση του Γερμανού προπονητή για τον δύσκολο αγώνα του ΓΣΠ με τον ΕΡΜΗ, εκτός από τον ΚΑΡΛΑΟ που είναι τραυματίας και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο ΚΑΡΛΑΟ, ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΕΡΜΗ, ένεκα της τιμωρίας με κόκκινη κάρτα, που αποκόμισε από το ΓΣΖ στην ήττα με την ΑΕΚ. Πέραν του αγώνα με τον Ερμή, χάνει επίσης και τον αγώνα με την Ανόρθωση στο ΠΑΠ.

Για τον αγώνα με τον ΕΡΜΗ, δεν μπορούν να υπολογίζονται, ο TOMAS DE VINCENTI, ο NUNO MORAIS και ο MARIO SERGIO, αφού έχουν συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΤΑ:                           ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....
Μόνο μια κάρτα μπορούσε να σταματήσει το απόλυτο του Σέρτζιο. Για Πρώτη φορά στη φετινή περίοδο, η ομάδα μας καλείται να παίξει χωρίς τον στυλοβάτη της άμυνας, Mario Sergio. Ο Πορτογάλλος αμυντικός, μετά από 26 αγώνες και 2,340 αγωνιστικά λεπτά, χάνει το παιγνίδι με τον ΕΡΜΗ, αφού έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

ΕΤΟΙΜΟΣ:
Ο τερματοφύλακας Ούρκο Πάρντο έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και αναμένεται να πάρει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα.

ΓΕΝΕΘΛΙΑ:
Χρόνια πολλά στον Κωστάκη Αρτυματά, που έχει σήμερα τα γενέθλια του.
Τα γενέθλια του είχε χθες και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μάριος Ηλία, ο οποίος γιόρτασε το γεγονός, με εμφάνιση στο Σόου και Αβλαβές του Λούη Πατσαλίδη.

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ:
Εισφορά εισόδου 5 ευρώ, τα παιδιά κάτω των 12 δωρεάν, θα έχουμε στον τελικό καλαθόσφαιρας του Σαββάτου, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και στην ΑΕΚ.

ΡΙΙΣΕ:
Ο Ρίισε συνεχίζει την Γυμναστική, ακόμα και εκτός ωρών προπόνησης.


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΠ:

Πραγματοποιείται σήμερα στις 5:30μμ το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ, η άτυπη Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, που είναι η συνέχεια της προηγούμενης συνέλευσης που έγινε στις αρχές Μαρτίου, με Θέμα την αύξηση του αριθμού των ομάδων στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας από 12 σε 14.

Το αίτημα υποβλήθηκε στην γενική συνέλευση της ΚΟΠ από μια, πρόσκαιρη - εφήμερη - προσωρινή συμμαχία 10 σωματείων μελών της ομοσπονδίας, με τις ευλογίες του Προέδρου φυσικά, που υπερισχύουν σε ψηφοφορία των υπολοίπων μελών.

Με την έγκριση του αιτήματος των 10 (συν του Προέδρου Κουτσοκούμνη) για την αλλαγή, αυτόματα γλυτώνει η ΜΙΑ εκ των 2 ομάδων που θα πήγαιναν φέτος διαβάθμιση.

Περήφανοι Αποελλίστες > apoelgroup.com



No comments:

Post a Comment