Thursday 9 April 2015

Απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας, ΑΠΟΕΛ 67-69 ΑΕΚ

Αγνώριστη παρουσιάστηκε στο Β' ημίχρονο η καλαθοσφαιρική μας ομάδα, με αποτέλεσμα να απωλέσει το μεγάλο προβάδισμα που είχε στο Α ημίχρονο, αφού πολύ εύκολα το +11 έγινε -4, για να ολοκληρώσει τον αγώνα στο -2, ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα θυσίασε 2 γρήγορες αντεπιθέσεις σε κακές επιλογές ως προς το τελικό σουτ. Αν λειτουργούσε το καθαρό μυαλό και δεν γίνονταν τα αβίαστα σουτ, η ομάδα θα έφευγε με την νίκη.

Η ήττα από την ΑΕΚ, οδήγησε την ομάδα στην απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας, και τώρα ο Νικόλας Παπαδόπουλος καλείται να βρει τον τρόπο να κάνει την ανατροπή μέσα στην έδρα της πρώην ομάδας του, και να επαναφέρει την ομάδα μας πίσω στη σωστή πορεία.

Ομαδικά οι δύο ομάδες κατέγραψαν παρόμοια στατιστικά, με αξιοσημείωτο το ότι υπέπεσαν σε μόλις 8 λάθη η καθεμιά, έχοντας περίπου ίδιους αριθμούς σε κάθε κατηγορία. Αυτό που μέτρησε άρα είναι η ατομική προσφορά και η ΑΕΚ ευτύχησε να έχει σε καλή βραδιά σημαντικούς παίκτες της σε αντίθεση με το ΑΠΟΕΛ που οι καλαθοσφαιριστές του ήταν αγνώριστοι στο 3ο σημαντικό 10λεπτο, εκεί όπου η ΑΕΚ κάλυψε την διαφορά των 11 πόντων και πήρε προβάδισμα 4 πόντων.

* Να σημειώσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε στη διάθεση του τον Γιώργο Νεοφύτου λόγο οικογενειακού προβλήματος.

Το ρεπορτάζ από το ενημερωτικό δελτίο του σωματείου:
Έχασε το πλεονέκτημα της έδρας η καλαθοσφαιρική ομάδα ΑΠΟΕΛ 67–69 ΑΕΚ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Το πλεονέκτημα της έδρας στην σειρά των τελικών έχασε από τον 1ο αγώνα η καλαθοσφαιρική μας ομάδα που ηττήθηκε στο Λευκόθεο από την ΑΕΚ με 69-67.

Η ομάδα μας αν και ξεκίνησε πολύ καλά τον στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου και αρχές του 4ου έχασε τον ρυθμό της με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να βρουν τις λύσεις στο σκοράρισμα και να ανατρέψουν τα σε βάρος τους δεδομένα. Αν και οι καλαθοσφαιριστές μας προσπάθησαν να επιστρέψουν στον αγώνα η αστοχία και οι λανθασμένες επιλογές στην επίθεση στα τελευταία στάδια του αγώνα έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα.

Πλέον η ομάδα μας δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει το μπρέικ στο Κίτιον την ερχόμενη Τρίτη 14 Απριλίου εάν θέλει να παραμείνει ζωντανή στην διεκδίκηση του τίτλου.

Οι Roberson και Evans με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας μας με τον Κακιούζη να τους ακολουθεί με 11.

Δεκάλεπτα: 22-14, 36-29, 47-51, 67-69.

ΑΠΟΕΛ: (Νικόλας Ι. Παπαδόπολος): Roberson 18 (3), Evans 17 (3/5τρ., 12ρ.), Woods 8, Σιζόπουλος 3, Κούνας 2, Tutt 4, Cup 4, Κακιούζης 11 (1).

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΑΕΚ (Γιώργος Κετσελίδης): Χάρπερ 26 (2/5τρ., 10ρ.), Μπρέζετς 13, Κοιλαράς, Πέτροβιτς 9 (2), ΜακΦάντεν 13 (3), Ντάιρεν 8 (1), Μπαπτίστ, Παντελή.

Περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επόμενος αγώνας: Φάση Δ' Τελική Φάση Play Off 2ος αγώνας
Πετρολίνα ΑΕΚ 14/4/2015, 7:00 μμ ΑΠΟΕΛ
Team > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment