Friday 10 April 2015

Φιλικό με τη Δόξα στο Μακάρειο - Άσχημα τα νέα για Πιέρο, από τη χθεσινή προπόνηση

Στη σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Πιέρου Σωτηρίου κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, διεξάγεται σήμερα το απόγευμα, το φιλικό παιγνίδι με την Δόξα Κατωκοπιάς, στο Μακάρειο.

Ο αγώνας με την Δόξα θα ξεκινήσει στις 3:00μμ το απόγευμα, ενώ τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν στις 2:00μμ. Η Γενική τιμή εισόδου, έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.

Ο φιλικός αγώνας με την Δόξα, ορίστηκε αμέσως μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΓΣΖ, θέλοντας ο κύριος ΦΙΝΚ να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σε εγρήγορση, αφού μεσολαβούν οι γιορτές του Πάσχα μέχρι το επόμενο επίσημο παιγνίδι που είναι μετά από 9 μέρες, με τον ΕΡΜΗ στο ΓΣΠ στις 19 του Απρίλη.

Το πολύ καλό κλίμα που επικρατούσε στη χθεσινή προπόνηση, απόρροια της ευρείας νίκης πάνω στην αιώνιο αντίπαλο, για τον 1ο αγώνα του κύπελλο, επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Πιέρου Σωτηρίου, ο οποίος υπέστη "Κάταγμα δεξιάς κλείδας στην ωμοπλάτη" και μεταφέρθηκε αμέσως σε ιδιωτική κλινική.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Ο νεαρός ΦΟΡ της ομάδας μας, θα χρειαστεί εγχείρηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος κάτι που θα τον κρατήσει εκτός ομάδας, το πιθανότερο, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Αργά το απόγευμα έγινε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στον Πιέρο Σωτηρίου. Ο ΠΙΕΡΟΣ υπέστη κάταγμα κλείδας και θα χάσει την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο.

Carlao, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιγνίδι με την ομόνοια αφού κτύπησε στο δοκάρι, πέρασε χθες το απόγευμα από ιατρικό έλεγχο και σήμερα θα μάθουμε τα αποτελέσματα του εργαστηριακό ελέγχου.

Φαίνεται να διαιωνίζεται το πρόβλημα με τον τερματοφύλακα Ούρκο Pardo, αφού κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, αφού τη μια προπονείται κανονικά χωρίς να λαμβάνει μέρος στο οικογενειακό δίτερμα και την άλλη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Από το ενημερωτικό δελτίο απουσιάζει η αναφορά για τον Γιώργο Εφραίμ, ή μέθυσαν από το νέκταρ της νίκης πάνω στην  ομόνοια και ξέχασαν να κάνουν αναφορά, ή η 11αδα του σημερινού φιλικού θα ξεκινήσει από τον Εφραίμ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ:
Από μια ματιά που ρίξαμε στα κοινωνικά δίκτυα των φίλων της ομάδας μας, τους είδαμε να χαίρονται και να επικροτούν την  καλή απόδοση της ομάδας και την μεγάλη νίκη πάνω στους απέναντι, αλλά, συνεχώς υπενθυμίζουν ότι δεν έχει ξεχαστεί τίποτα από όσα "λέγαμε" όλες τις προηγούμενες μέρες.

CYTAVISION:
Η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι με τους αντιΑΠΟΕΛλίστες σχολιαστές της Cytavision, Αλέξη Πάμπου και Πανίκκο Θεοδοσίου και να αφήσει τις λυκοφιλίες. Τουλάχιστον πρέπει να αποκλειστούν από την περιγραφή των αγώνων του ΑΠΟΕΛ. Δεν ζητούμε από την Cytavision να ορίσει φιλοΑΠΟΕΛλίστες, έτσι κι αλλιώς δεν τους έχει, αλλά να αναθέσει την μετάδοση, σε αντικειμενικούς ουδέτερους σχολιαστές.

ΜΗΝΥΜΑ:
Οι φίλοι της ομόνοιας, συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους τρόπο στον άδικο χαμό του φίλου της ομάδας μας Ηλία, σηκώνοντας ΠΑΝΟ με μήνυμα "Σεβασμός στους νεκρούς" κατά τη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα. Χαιρετίζουμε και επικροτούμε τέτοιου είδους πράξεις.

ΚΟΠ ΤΒ:
Από την ΚΟΠ μαθαίνουμε ότι, τα Τηλεοπτικά δικαιώματα ΚΟΠ TV 2016-19 πάνε στην Cytavision, αφού η πιο συμφέρουσα προσφορά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές, είναι η προσφορά της CYTA.

Περήφανοι Αποελλίστες > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment