Friday 24 April 2015

Η κατάσταση φτάνει πια στο απροχώρητο... - Αποστολή αγώνα, Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ

Κι εκεί που χάνεις τον Μαντούκα, λες θα αντέξω, το ρόστερ είναι υπερπλήρες και η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει με κάλυψη εκ των έσω.

Και ξάφνου προκύπτει άλλο σοβαρό πρόβλημα με τον Πιέρο Σωτηρίου, να τραυματίζεται σοβαρά στην προπόνηση με, κάταγμα της δεξιάς κλείδας στην ωμοπλάτη, κάτι που έστειλε τον νεαρό ΦΟΡ στο χειρουργείο, με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις να μιλούν για επιστροφή του Πιέρου στην καλοκαιρινή προετοιμασία.
Κι εδώ λες... αντέχω!

Στη συνέχεια, φεύγεις από την αγγαρεία του επαναληπτικού με το παράρτημα και ακούς για πρόβλημα με τον ΠΑΡΝΤΟ. Όλοι περιμένουμε την επόμενη μέρα και τις ιατρικές εξετάσεις, τα νέα όμως, από την επόμενη μέρα είναι ανελέητα δυσάρεστα, τίποτα δεν μας χαρίζεται πια, η τύχη είναι τιμωρητικά αμείλικτη μαζί μας. Έξω ο Βέλγος πορτιέρο για 6 μήνες.
Αντέχω ακόμα, έχω τον Άγιο Χιώτη.

Και ενώ η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το ΠΑΠ, καπάκι έρχεται νέος τραυματισμός με τον Κίλιαν Σέρινταν, ράγισμα στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, λέει η πληροφόρηση. Πότε θα είναι σε θέση να επανέλθει, είναι άγνωστο.

Η κατάσταση φτάνει πια στο απροχώρητο...  εκτός αποστολής κι ο Ναφίου ΕΛΕΟΣ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...         22 στην αποστολή...

Το μόνο "θετικό στοιχείο" της αυριανής αναμέτρησης, είναι η καλή παράδοση που δημιούργησε τα 3 τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ στα παιγνίδια του, με την Ανόρθωση στο ΠΑΠ. Μια παράδοση που για μια 20ετία στοίχειωνε τις προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ στο αφιλόξενο ΠΑΠ.
Στη φετινή περίοδο, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε 5 φορές συνολικά (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) την Ανόρθωση, μετρώντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία χωρίς να έχει δεχθεί τέρμα! (1 νίκη 1 ισοπαλία στο ΠΑΠ)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αναμέτρησης με την Ανόρθωση για την 6η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Thorsten Fink ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή.

Χιώτης, Κίσσας,
Riise, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Sergio, Amorin, Kaka, Carlao, Χριστοφίδης,
Morais, Lanig, Vinicius, Αρτυματάς, Χαραλαμπίδης, Εφραίμ, Gomes, Αλωνεύτης, Αλεξάνδρου, Παπαφώτης,
De Vincenti, Djebbour.

ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΝΑΦΙΟΥ!!!
Εκτός αποστολής έμειναν οι Pardo, Sheridan, Nafiu, Σωτηρίου, Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης με την Ανόρθωση στο ΠΑΠ, ορίστηκε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΙΑΣ, με Α' Βοηθό τον ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΙΝΟΥ και Β' Βοηθό τον ΠΑΝΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Τέταρτος Διαιτητής θα είναι ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ Π, 1ος Επιπρόσθετος Διαιτητής ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΙΑ και 2ος Επιπρόσθετος ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Παρατηρητής αγώνα ο ΛΟΙΖΟΣ ΛΟΙΖΟΥ.


ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:

Ποιοι είναι στο όριο και ποιοι κινδυνεύουν από τις κίτρινες κάρτες στον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με την Ανόρθωση στο ΠΑΠ.

*Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο CARLAO με την ΑΕΚ, επειδή είναι 2η κίτρινη, ΔΕΝ θα τον κρατήσει εκτός ομάδας για τον αγώνα με την Ανόρθωση. (Έχει εκτίσει την 1 αγωνιστική με τον Ερμή)

Το σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας μας, ΕΔΩ

#APOEL #ΑΠΟΕΛ





ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ:


Σήμερα, αντιπροσωπεία παικτών του ΑΠΟΕΛ, επισκέφτηκαν το Δημοτικό σχολείο Αγίου Κασιανού, που βρίσκεται στην πράσινη γραμμή, και έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά του ακριτικού σχολείου, να συνομιλήσουν και να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους.

Η επίσκεψη έγινε μετά από πρόσκληση που έλαβε η ομάδα μας, από τον Δήμαρχο Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

Την ομάδα εκπροσώπησαν ο Αρχηγός Χαραλαμπίδης και ο Κίσσας.

Μαζί στον ίδιο χώρο βρέθηκε και αντιπροσωπεία της ομόνοιας.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΕΛ:
Πρόσκληση Μετόχων για Γενική Συνέλευση της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, απέυθυνε η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, όλες οι πληροφορίες, ΕΔΩ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ:
Τηλεοπτικές μεταδόσεις, Α' ομίλου: Σάββατο 25/4/2015
17:00 Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ Cytaviison Sport +1
17:00 Απόλλων – Ερμής Crimetel
17:00 ομόνοια – ΑΕΚ Crimetel

Περήφανοι Αποελλίστες | apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment