Thursday 23 April 2015

Παγωμάρα στον Αρχάγγελο με τα νέα του Πάρντο - Τα νέα της προπόνησης


Σοκ σε παίκτη, Τεχνική ηγεσία και Διοικούντες, έχουν προκαλέσει τα νέα από το ιατρικό διαγνωστικό κέντρο και τις εξετάσεις τις οποίες υποβλήθηκε ο Ούρκο Πάρντο, αφού τα αποτελέσματα έδειξαν "ρήξη πρόσθιου χιαστί συνδέσμου" κι ο παίκτης θα πάει για εγχείρηση, κάτι που αυτόματα σημαίνει 6 μήνες εκτός ομάδας.

Τέλος η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος, και όχι μόνον, για τον Βέλγο συμπαθεί τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ Ούρκο Πάρντο.

Ο Πάρντο δεν προλαβαίνει την προετοιμασία του καλοκαιριού, ενώ χάνει στα σίγουρα τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών αγώνων καθώς και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη κάνει λόγο για επιστροφή του τερματοφύλακα σε πλήρη αγωνιστική δράση, τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και η πιο απαισιόδοξη πρόβλεψη, μιλά για Νοέμβρη.

Σχετική τοποθέτηση για το θέμα του Πάρντο, είχαμε και από τον ΜΙΚΑ, ο οποίος έγραψε.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...



Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης για τον ΠΑΡΝΤΟ, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ γέμισαν τον διαδίκτυο με μηνύματα συμπαράστασης προς τον Ούρκο, όπως Ούρκο γερά, να είσαι δυνατός, ο Θεός μαζί σου, καλή επιστροφή και άλλα πολλά.
Ένα μικρό δείγμα 
Ως γνωστό, εκτός ομάδος λόγο εγχείρησης μετά τον τραυματισμό του με κάταγμα της δεξιάς κλείδας στην ωμοπλάτη, είναι και ο Πιέρος Σωτηρίου ο οποίος βρίσκεται σε αναρρωτικό στάδιο το οποίο τον αναγκάζει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το καλοκαίρι. Με μια αισιόδοξη πρόβλεψη, ίσως ο Πιέρος να είναι έτοιμος για την προετοιμασία της νέας αγωνιστική περιόδου.

Ασυγκίνητος από τον τραυματισμό του φίλου του, δεν μπορούσε να μείνει ο ΑΛΤΟ ΑΤΟΡΝΟ ο οποίος έγραψε στο facebook

Πολύ άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του Ούρκο Πάρντο, σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση φίλε μου, καλύτερε τερματοφύλακα στην Κύπρο με διαφορά.

Προπόνηση:
Στην σημερινή προπόνηση, όσοι εκ των ποδοσφαιριστών αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιγνίδι του κυπέλλου με την ομόνοια, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Βαλμίρ Nafiu έκανε φυσιοθεραπεία.

Εκτός κανονικής προπόνησης έμεινε ο Μάριος Αντωνιάδης για να περάσει από κλινικό έλεγχο μετά από πρόβλημα που αποκόμισε από το χθεσινό παιγνίδι.

Στην διάθεση του κ.ΦΙΝΚ είναι ο Ντε Βινσέντι, ο οποίος έχει εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, από τη συμπλήρωση απαγορευτικού αριθμού κίτρινων καρτών και είναι έτοιμος να επανέλθει στον αγώνα του ΠΑΠ με την Ανόρθωση.

Ο ΚΑΡΛΑΟ δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με την Ανόρθωση λόγο της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε με την ΑΕΚ.

Διοίκηση:
Με παράπονο εκφράστηκε η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ σε σημερινές δημόσιες  τοποθετήσεις της, για την απουσία του κόσμου από τον χθεσινό αγώνα του ΓΣΠ και όχι μόνον, όπως και στον αγώνα με Ερμή που άδειασαν οι κερκίδες 10 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Όλες οι δηλώσεις και τοποθετήσεις του Πετεβείνου, εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ, ΕΔΩ.

Winmasters:
Γεύμα προς τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, τους ποδοσφαιριστές και ορισμένους δημοσιογράφους, παρέθεσε σήμερα η χορηγός εταιρεία του ΑΠΟΕΛ, Winmasters.

Το γεύμα έγινε στη γνωστή ψαροτεβέρνα της Λευκωσίας Παραγάδι,



Εισιτήρια στο ΠΑΠ:
Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ανόρθωση στο ΠΑΠ. 508 εισιτήρια είναι στην διάθεση των φίλων της ομάδας μας. Πληροφορίες ΕΔΩ.

Δικαστική:
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης τιμώρησε ψες τον ΑΠΟΕΛ με νέο χρηματικό πρόστιμο:

ΝΑΦΙΟΥ:
Μαζί με  τους Γιώργηδες που γιορτάζουν σήμερα, τα γενέθλια του έχει κι ο Σκοπιανός άσσος του ΑΠΟΕΛ, Βαλμίρ Ναφίου. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

Περήφανοι Αποελλίστες apoelgroup.com




No comments:

Post a Comment