Saturday 16 May 2015

Αν το πίστευαν περισσότερο οι άλλες ομάδες... ίσως (ΑΠΟΨΗ)

Η άποψη του πρώην Προέδρου του Σωματείου μας κυρίου Γιάννη Ιωάννου.

- Για μια ακόμη φορά ασυνεπείς στο ραντεβού με τη ιστορία...

Το χειρότερο ΑΠΟΕΛ της τελευταίας πενταετίας τουλάχιστον, με αδικαιολόγητα υψηλόμισθο ρόστερ, που σε καμια περίπτωση δεν είναι καλύτερο από ομάδες με το ένα τρίτο του δικού μας, είναι μια ανάσα από τη κατάκτηση του πρωταθληματος, ένα πρωτάθλημα που θα πάρουμε όχι γιατί το αξίζουμε, αλλά γιατί είμαστε λιγότερο κακοί και λιγότερο λούζερς από το βασικό αντίπαλο μας το ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Αν το πίστευαν περισσότερο οι άλλες ομάδες, ίσως... να κατάφερναν να το πάρουν.

Αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να αποτελέσει ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ για πολλούς.
Η νέα ομάδα του ΑΠΟΕΛ πρέπει να χτιστεί με ΟΡΑΜΑ και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ... με βάση τα οικονομικά δεδομένα που πληρώνουν οι άλλες ομάδες που φέρνουν κατά παρασάγγας καλύτερους ποδοσφαιριστές από το ΑΠΟΕΛ.

Είδαμε για παράδειγμα το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ποδοσφαιριστής με το όνομα παραπέμπει σε μπισκότο στο ΕΡΜΗ, δεν γνωρίζω το ποδοσφαιριστή αυτό, με κάνει επιφυλακτικό η απραξία του, αλλά εκείνο που αφορά τώρα είναι το ύψος του συμβολαίου του, είναι αδιανόητο να πληρώσουμε τριπλάσια και τετραπλάσια από ότι θα έπαιρνε στο ΕΡΜΗ, αυτό ισχύει και για όλους όσους άλλους πάρουμε το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, χρειαζόμαστε ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ... κάποιοι δεν μπορούν, κάποιοι πρέπει να παραιτήσουν, το ποδόσφαιρο από μόνοι τους, κάποιοι δεν αξίζουν ούτε τα μισά από ότι παίρνουν.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Φέρτε παίκτες αξίας, οι οποίοι να προσφέρουν όσα παίρνουν.
Βρείτε ατζέντηδες που φέρνουν τους παικταράδες στις άλλες ομάδες, γιατί οι δικοί μας ατζέντηδες, και μας κλέβουν και μας φέρνουν παικτάκια

Σε σχόλιο Απολλωνίστα με υπονοούμενο για δήθεν εύνοια του ΑΠΟΕΛ, ο πρώην Πρόεδρος Γιάννης Ιωάννου, απάντησε:

Σ...... , στα πλέι οφς, είσαστε η χειρότερη ομάδα και δεύτερη χειρότερη ομάδα το ΑΠΟΕΛ.
Δεν σας φταίει κανένας, αν χάσατε 5 βαθμούς από τον ΕΡΜΗ και 6 από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ στα πλέϊοφς.
Στα δε μεταξύ μας παιγνίδια, νομίζω είσαστε οι ευνοημένοι των διαιτητικών αποφάσεων, απλά, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν έχει νοοτροπία και πλήρωσε τη απόλυση του Χριστόφορου.
Για μένα ηθικοί πρωταθλητές ειναι κατά σειρά:
ΑΕΚ - ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΝΟΡΘΩΣΗ, δεν το πίστεψαν... Αν το πίστευαν, ίσως. Στην ουσία όμως, απέκτησαν μαθηματικές πιθανότητες από τη αχαπαροσύνη των ομάδων μας.


1 comment: