Monday 15 June 2015

Αντίστροφη μέτρηση για τη ΝΥΟΝ


Την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου ο ΑΠΟΕΛ θα ξέρει τον αντίπαλο του, στην κλήρωση που θα γίνει στη ΝΙΟΝ της Ελβετίας. (Nyon 1st and 2nd QR)

Ως γνωστό ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει τη φετινή του προσπάθεια για τους Ομίλους του Champions League από το 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης στις 14/15 Ιουλίου. Στον 2ο και 3ο προκριματικό γύρο ο ΑΠΟΕΛ θα βρίσκεται στο καπέλο με τους ισχυρούς, κάτι που δεν θα συμβεί στα PLAY-OFF, αφού εκεί θα μπει στο καπέλο με τους αδυνάτους... εκτός και αν μας κάνουν τη χάρη μια εκ των *FC Basel - Viktoria Plzen - FC Salzburg - Steaua Bucuresti - Celtic* και αποκλειστούν, φυσικά πάντα μιλάμε με δεδομένο ότι θα τα καταφέρουμε να φτάσουμε ως εκεί.

Η ΟΥΕΦΑ οριστικοποίησε τη λίστα της φετινής κατάταξης με την Κύπρο να είναι στην 18η θέση.

Πιο κάτω το ενημερωτικό δελτίο της ΚΟΠ:

Η UEFA οριστικοποίησε τις λίστες συμμετοχής σε Champions και Europa League
Ο τελικός κατάλογος που απέστειλε η UEFA στον οποίο φαίνεται η μετακίνηση της ΑΕΚ από το δεύτερο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Leauge.

Με εγκύκλιο της στις Ομοσπονδίες μέλη της, η UEFA ανακοίνωσε τις τελικές λίστες συμμετοχής στις διοργανώσεις του Champions και του Europa League.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Στην εγκύκλιο της η UEFA ξεκαθαρίζει από ποια φάση ξεκινά τι Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η κάθε ομάδα.

Πλέον, επισημοποιείται το γεγονός ότι η ΑΕΚ Λάρνακας θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και όχι από το δεύτερο, λόγω της κατάκτησης του Europa League από τη Σεβίλλη η οποία, κερδίζει αυτόματα θέση στους ομίλους του Champions League.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΑΕΚ αρχίζει τις υποχρεώσεις της στις 30 Ιουλίου, πολύ πιο αργά από τον Απόλλωνα και την Ομόνοια που αρχίζουν από τις 2 Ιουλίου, στον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η εκπρόσωπος μας στο Champions League Πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ αρχίζει από το δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης στις 14/15 Ιουλίου.

ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Ομόνοια θα μάθουν τους πρώτους τους αντιπάλους στην κλήρωση που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου.

Απόλλων και Ομόνοια θα μάθουν τον πρώτο τους αντίπαλο αλλά και την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στο δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, με την ευχή ότι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το πρώτο εμπόδιο.

Η ΑΕΚ θα μάθει τον πρώτο της αντίπαλο στις 17 Ιουλίου.

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

No comments:

Post a Comment