Monday 15 June 2015

ΚΑΚΑ - Rafik Djebbour, μέχρι τη Πέμπτη και οι δυο


ΚΑΚΑ - Rafik Djebbour, στον ΑΠΟΕΛ είναι διατεθειμένοι να περιμένουν και τους δυο μέχρι τη Πέμπτη.

Για τον μεν Rafik Djebbour έχει κατατεθεί πρόταση από την Διοίκηση στη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας και ο Αλγερινός δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει μέχρι την Πέμπτη.

Στο θέμα Rafik Djebbour, εκτιμούμε ότι ο Ποδοσφαιριστής δεν θα κλείσει στην ΑΕΚ, παρά τα περί του αντιθέτου δημοσιεύματα στον Αθηναϊκό τύπο περί κλεισίματος, αγκαλιάσματος, σφιχταγκαλιάσματος, μέγγενης κλπ τα οποία αναπαράγουν και τα Κυπριακά Μέσα.

Έχουμε τη πεποίθηση, έστω τον ευσεβοποθισμό όπως θέλετε πέστε το, ότι Rafik Djebbour θα είναι μαζί μας και για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, κι αυτό είναι το σωστό.

Να μην ξεχνάμε ότι για την καλή αγωνιστική παρουσία και ανάκαμψη του Rafik Djebbour από τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου και μετά, πιστώνεται ο ΑΠΟΕΛ, αφού πριν έρθει στην ομάδα μας, ο Αλγερινός ήταν στην αφάνεια και σε απραξία (ανυπαρξία) στη Τουρκία και στην Αγγλία.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Άργησε να πάρει μπρος ο Αλγερινός, κι όταν το έκανε... τα αποτελέσματα είναι γνωστά.

Γιατί θα πρέπει τώρα να δώσω τον Rafik Djebbour ετοιμοπόλεμο στην ΑΕΚ και να μην τον εκμεταλλευτεί ο ΑΠΟΕΛ. Τα καλά του Τρομοκράτη τη δεδομένη στιγμή, υπερτερούν κατά πολύ κάποιων "κακών συνηθειών" που πιθανών να έχει ο Rafik... ουδείς τέλειος.

H περίπτωση του Rafik Djebbour ούτε έδαφος χάνει, αλλά ούτε ναυάγησε. Υπάρχει μια ξεκάθαρη προσφορά και ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, κάτι που ξεκαθάρισε και χθες η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ με νέα παρέμβαση της στον τύπο. Υπομονή μέχρι την Πέμπτη.

Για τον ΚΑΚΑ, όπως είναι γνωστό σήμερα εκπνέει η προθεσμία που του έχει παραχωρηθεί για να αποκτήσει το κοινοτικό διαβατήριο. Το χρονικό όριο αναμονής ίσως χρειαστεί να επεκταθεί μέχρι την Πέμπτη, καθότι ο ποδοσφαιριστής είναι σίγουρος ότι θα εξασφαλίσει τελικά το πολύτιμο κοινοτικό διαβατήριο, αφού μόνο έτσι θα παίξει φέτος στον ΑΠΟΕΛ.

Απλά είναι θέμα διαδικαστικών λεπτομερειών κι όλοι ξέρουμε από γραφειοκρατία, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι το θέμα ιθαγένεια είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για το κάθε κράτος.

Οι κύριοι Μαντούκα και Πασιένσια που είναι γνώστες της όλης κατάστασης, είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον ΚΑΚΑ το αργότερο μέχρι την Πέμπτη οπότε και αρχίζει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των γαλαζοκίτρινων στον Αρχάγγελο.

Το αν έπρεπε να περιμένουμε τον ΚΑΚΑ ή όχι, είναι θέμα απόφασης των Μαντούκα / Πασιένσια και είναι απόλυτα σεβαστή.

Ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ντομίγκο Πασιένσια, φτάνει αύριο στη Κύπρο μαζί με τους συνεργάτες του και αρχίζουν αμέσως δουλεία.

Την Πέμπτη αρχίζουν τα εργομετρικά.

Team | apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment