Thursday 11 June 2015

Ο Codina σήμερα - Τα νέα των μεταγραφών


Σήμερα το SMS για Codina.

Με επιτυχία πέρασε χθες τις ιατρικές εξετάσεις ο Jordi Codina. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, όλα είναι συμφωνημένα ανάμεσα στον Codina και τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό που μένει και που είναι διαδικαστικού χαρακτήρα είναι το release paper που αναμένεται να σταλεί σήμερα από την Βαρκελώνη. Μια ανάσα από το sms και την επίσημη ανακοίνωση.

Ο Codina μέσον της ιστοσελίδας του στο facebook, εξέφρασε ικανοποίηση για την νέα πρόκληση στην καριέρα του και χαίρεται που θα γίνει μέλος της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ.

Codina και apoelfcofficial ακολούθησαν χθες, ο ένας τον άλλο στους λογαριασμούς τους στο Twitter.

Μαντούκα και Πασιένσια τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση με την θετική και αίσια κατάληξη του θέματος Codina.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Οι προσπάθειες για στελέχωση της ομάδας συνεχίζονται, ενώ σε αναμονή εξακολουθούν να βρίσκονται τα θέματα που αφορούν τον Ραφίκ Τζιμπούρ, τον ΚΑΚΑ και τον Corominas.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ, έχει απευθείας ανοικτή γραμμή με τον Πρόεδρο Πετρίδη και όπως τον ενημέρωσε σχετικά, έρχεται στην Κύπρο για να "κλείσουν" το θέμα.

Ο Γουστάβο Μαντούκα, σήμερα θα επικοινωνήσει με τον Corominas για να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή.

- Ίσως η μέρα μας επιφυλάξει ακόμα μια ευχάριστη εξέλιξη.... (Καλημέρα στη ΒΟΣΝΙΑ)

ΚΟΠ, ενημέρωση για τις μετεγγραφές:

Σήμερα Πέμπτη, αρχίζει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού και η ΚΟΠ θα μας ενημερώνει για τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων, από τη στιγμή που ζητείται το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής κάποιου ποδοσφαιριστή, μέχρι και την ολοκλήρωση της εγγραφής του στο Σωματείο.

Πέμπτη 11 Ιουνίου: Μετά από αίτημα του ΑΠΟΕΛ ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Βουλγαρίας το πιστοποιητικό του Guilherme DE SOUZA (CHOCO) (18.01.1990).

Τετάρτη 10 Ιουνίου: Ανανεώθηκε η συνεργασία του ΑΠΟΕΛ με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη.

Team | apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment