Saturday 1 August 2015

4 επιμορφωτικές κόκκινες κάρτες


Τέσσερις επιμορφωτικές κόκκινες κάρτες από τους αγώνες της περασμένης βδομάδας, του Champions League και του Europa League για τον 3ο προκριματικό γύρο. Το βίντεο που ακολουθεί, παρουσιάζει 4 διαφορετικές περιπτώσεις της χρήσης της κόκκινης κάρτας και στις 4 περιπτώσεις η χρήση της, ήταν σωστή.

Κυπριακό ενδιαφέρων παρουσιάζει η 4η περίπτωση...

Ανάλυση:

1η Περίπτωση: Rapid Wien 2-2 Ajax Amsterdam, ο διαιτητής ο William Collum τιμωρεί με απευθείας κόκκινη κάρτα το δολοφονικό τάκλιν του Αυστριακού παίκτη της Rapid, Stefan Schwab, η πρόθεση του οποίου ήταν καθαρή... να "πετσοκόψει" τον αντίπαλο  ποδοσφαιριστή.

2η Περίπτωση: Jablonec 0-1 Kobenhavn, ο διαιτητής ο Mattias Gestranius τιμωρεί με απευθείας κόκκινη κάρτα τον παίκτη της Jablonec, Stanislav Tecl, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα (παρόμοια περίπτωση, στην Γερμανική Bundesliga τιμωρήθηκε από την Γερμανική ομοσπονδία με 8 αγωνιστικές).

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
3η Περίπτωση: Παναθηναϊκός 2-1 Club Brügge, ο διαιτητής Vladislav Bezborodov, ανακαλεί την πρώτη κίτρινη κάρτα που έδειξε στον Sergio Sánchez και μετά από ενδοεπικοινωνιακή συνεννόηση με τον 4ο, τιμωρεί με κατευθείαν κόκκινη κάρτα,τον Ισπανό παίκτη του ΠΑΟ για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

4η Περίπτωση: Dinamo Zagreb 1-1 Molde FK, ο διαιτητής Serge Gumienny, μετά από υπόδειξη του 4ου διαιτητή, πηγαίνει στον πάγκο και αποβάλει τον Paulo Machado, ο οποίος μόλις είχε γίνει αλλαγή. Ο Πορτογάλλος παίκτης κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του από το παιγνίδι, έκανε απρεπεί χειρονομία προς τους φιλάθλους, (κοινώς εκαύλιασεν τους), ενώ στη συνέχεια συνέχισε τις προκλητικές χειρονομίες και τις βρισιές.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



- Η 4η περίπτωση προκαλεί το ενδιαφέρων του Απόλλωνα.

Ως γνωστό ο αρχηγός των Τουρκοαζέρων Cavid Hüseynov μετά που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, προχώρησε σε ανάλογη χειρονομία, όπως τον Πορτογάλλο πιο πάνω, χωρίς όμως να τιμωρηθεί από τον Ουκρανό διαιτητή της συνάντησης Sergiy Boyko με αποτέλεσμα η Qabala να φύγει από το ΠΑΠ ατιμώρητη το ίδιο κι ο Hüseynov που σε συνέντευξη στα ΜΜΕ της Πατρίδας του, δηλώνει αμετανόητος κι ότι έκανε το σωστό για να υπερασπιστεί τη σημαία με το μισοφέγγαρο.

Ο επίσημος Απόλλωνας πάντως, έχει προβεί σε σχετική καταγγελία προς την ΟΥΕΦΑ για το γεγονός.

Α.Ευαγόρου | apoelgroup.com



No comments:

Post a Comment