Saturday 15 August 2015

Το πρωί στις 8, η τελευταία προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους


Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, η προπόνηση του ΑΠΟΕΛ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Αρχάγγελο. Το πρωί στις 8:00 θα γίνει η τελευταία προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για Καζακστάν.

Στην χθεσινή προπόνηση και στην λίστα με τους τραυματίες, προστέθηκε τώρα, κι ο μικρόσωμος Βραζιλιάνος αμυντικός SHOKO που έκανε γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία.

Από τους υπόλοιπους τραυματίες οι, CARLAO και VANDER VIEIRA, έκαναν φυσιοθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο ενώ όπως αναφέραμε και το πρωί, οι δυο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή της ομάδας για την Αστάνα.

Από τους τραυματίες με μακρύ χρονικό διάστημα, όπως ο Πάρντο και ο Αλωνεύτης, ο μεν Ούρκο ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ο δε Στάθης έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Πορτογάλου Προπονητή, Ντομίγκος Πασιένσιας για το μακρινό ταξίδι του ΑΠΟΕΛ στην Αστάνα του Καζακστάν.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Εκτός αποστολής θα είναι ο τιμωρημένος Vinicius που δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, λόγο της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε από τον "ψυχοπαθή" Σκωτσέζο διαιτητή MADden με την Μίτζιλαντ στο ΓΣΠ.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης της αποστολής, με την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης (ελπίζουμε όχι από το αεροδρόμιο) καθώς και τις σχετικές λεπτομέρειες που αφορούν το μακρινό ταξίδι στις στέπες του Καζακστάν.

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Λάρνακας για την μακρινή Αστάνα, με ναυλωμένη πτήση της Aegean λίγο πριν τις 19:00. Το ταξίδι θα είναι κουραστικό αφού η απόσταση είναι 3,500 χιλιόμετρα και αναμένεται να διαρκέσει πεντέμισι ώρες.

Το πρόγραμμα προπόνησης και της δημοσιογραφικής διάσκεψης στην ΑΣΤΑΝΑ αρένα, ΕΔΩ! όπως αυτό ανακοινώθηκε από το γραφείο τύπου της ΑΣΤΑΝΑΣ.

Team | apoelgroup.com


No comments:

Post a Comment