Friday 7 August 2015

Τι δήλωσαν: Ο προπονητής της ΑΣΤΑΝΑ Stoilov και το αστέρι της ομάδας Georgy Zhukov

Οι πρώτες δηλώσεις του προπονητή της ΑΣΤΑΝΑ, του Βούλγαρου Stanimir Stoilov, γνωστός μας κι από το επεισοδιακό πέρασμα του από την Ανόρθωση (ακόμα τον πληρώνουν) και του Βέλγο-Καζακστανού μεσοεπιθετικού Georgy Zhukov, μόλις έγινε γνωστή η κλήρωση τους ζευγαριού Αστάνα - ΑΠΟΕΛ.

Stanimir Stoilov, Astana coach:
"Γνωρίζω τους αντιπάλους μας, κυρίως από την τακτική παρουσία τους, στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και από την παρουσία μου στην Κύπρο σαν προπονητής της αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσις Αμμοχώστου. (ακόμα τον πληρώνει η Ανόρθωση).
Είναι το φαβορί για να περάσουν στους Ομίλους, αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να παίξουμε καλά.
Στο ποδόσφαιρο σημασία έχει, ποιος θα είναι σε καλύτερη φόρμα τη μέρα του αγώνα και αν μπορέσουμε να παίξουμε σε ψηλούς ρυθμούς, τότε θα είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούν."

Georgy Zhukov, Astana player:
ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Ο Βέλγο-Καζακστανός μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής Georgy Zhukov, που ανήκει στην Βελγική Standard Liège και παίζει ως δανεικός στην Astana, δήλωσε για την κλήρωση:

"Παρακολούθησα παιγνίδια του ΑΠΟΕΛ, πριν 2 χρόνια, όταν ζούσα στο Βέλγιο.
Έπαιξαν με την Άντερλεχτ και έχασαν στην παράταση (μάλλον θα εννοεί την ΑΕΛ, αφού ο ΑΠΟΕΛ δεν έπαιξε ποτέ με την Άντερλεχτ, εκτός κι αν εννοεί την Zulte Waregem αλλά κι εκεί δεν είχαμε παράταση - τόσο καλά είδε το ΑΠΟΕΛ τούτος)
Είναι δυνατή και έμπειρη ομάδα.
Είμαστε κι εμείς εξίσου καλοί και βλέπω τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες 50-50.
Νομίζω οι πιθανότητες του ΑΠΟΕΛ είναι το ίδιο με 'μας.
θα συναντηθούμε στον αγωνιστικό χώρο... κι εκεί θα φανεί ποιος θα περάσει στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ."

No comments:

Post a Comment