Sunday 20 September 2015

Η κακοτυχία των τραυματισμών, συνεχίζεται


Η κακοτυχία των τραυματισμών στον ΑΠΟΕΛ, δεν λέει να σταματήσει, σε σημείο μάλιστα που κάθε φορά που κάποιος ποδοσφαιριστής βάζει το πόδι του στη φωτιά, να αρπάζεται η ψυχή μας, αφού όλοι αυτοί οι τραυματισμοί μας έχουν γίνει μόνιμος εφιάλτης.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των τραυματισμών είναι η ομάδα να στερείται εντεκαδάτους ποδοσφαιριστές και να χάνεται η ομοιογένεια του συνόλου. Το ιδανικό θα ήταν να μην υπήρχαν τραυματισμοί, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πουθενά.

Όμως στον ΑΠΟΕΛ το κακό παράγινε..
Πέρσι ρίξαμε στην πυρά τον Γεωργίτσα με τις μεθόδους του και ησυχάσαμε... έτσι είναι όμως? Τους τελευταίους μήνες αλλάξαμε αρκετούς γυμναστές, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σταθερότητα στην άσκηση του ποδοσφαιριστή. Μετά τον Γεωργίτσα είχαμε υπηρεσιακό μέχρι την κάθοδο του Nicolas Vitovic του Γυμναστή του Φινκ, στη συνέχεια μπήκε και πάλι υπηρεσιακός, μέχρι που ανέλαβε ο Nuno Baptista του Πασιένσια και τώρα ο Μιχάλης Μιχαήλ του Τιμούρ. 
6 διαφορετικοί Γυμναστές τους τελευταίους 9 μήνες, τραγικός απολογισμός.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Τι έκαναν χθες οι 6 τραυματίες...
Ο Vinicious διεγνώσθη με κάκωση Ά βαθμού στον προσαγωγό, ενώ στο ίδιο σημείο στον προσαγωγό, υποφέρει κι ο Μάριος Αντωνιάδης.
Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, μετά την κάκωση Ά βαθμού (οίδημα) στο γαστροκνήμιο που ανέδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.
Amorin και Urko Pardo έκαναν ατομικό πρόγραμμα
Ο Στάθης Αλωνεύτης προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς να σημαίνει ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αφού είναι γνωστή η πονεμένη ιστορία του ποδοσφαιριστή.

Είναι άγνωστο πότε επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, αφού ο κάθε ένας αποτελεί διαφορετική περίπτωση και οποιαδήποτε πρόβλεψη, είναι παρακινδυνευμένη.

Δύσκολη η αποστολή του Τιμούρ Κετσπάγια αφού με μόνο 3 επίσημα παιγνίδια στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, καλείται να αντιμετωπίσει το αιώνιο πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ, την μάστιγα των τραυματισμών, και να βρει άμεσες λύσεις. Ήδη στερείται πολύτιμων υπηρεσιών των πιο πάνω πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών ενώ υπάρχουν στο ρόστερ και αυτοί που δεν υπολογίζονται.


No comments:

Post a Comment