Friday 25 September 2015

Επιστρέφει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Carlao - Amorin


Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το Βραζιλιάνικο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΑΠΟΕΛ, Carlao και Amorin.

- Ο CARLAO ξεπέρασε την ενόχληση που  ένιωσε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Δόξα στο Μακάρειο και έχει τεθεί στην διάθεση του Τιμούρ, για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΑΡΗ στο ΓΣΠ.

- Ο AMORIN επιστρέφει στην ομάδα, μετά από απουσία 25 ημερών λόγο κάκωσης Α' βαθμού έσω πλαγίου, που υπέστη στον αγώνα με την Πάφο στο ΓΣΠ στις 30 του Αυγούστου. Έκτοτε ο ποδοσφαιριστής ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπεία μέχρι την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και είναι κι αυτός έτοιμος, για τον δύσκολο αγώνα κόντρα στον ΑΡΗ Λεμεσού.

- Στα θετικά, η επιστροφή του Αργεντίνου Tomas De Vincenti, που ανέκαμψε πλήρως από την οξεία αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε την παραμονή του αγώνα με την Δόξα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

- Στους τραυματίες τώρα...

Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Vinicius, Μάριος Αντωνιάδης, Iniaki Astiz και Urko Pardo, στην ψεσινή προπόνηση, έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Φυσιοθεραπεία έκανε ο Πιέρος Σωτηρίου.

Κανένας από τους τραυματίες δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί με τον ΑΡΗ.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

- Την Τετάρτη το βράδυ, ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε την παραπομπή του ΑΠΟΕΛ που είχε ενώπιον του, για ανάρτηση πανό ακατάλληλου περιεχομένου, επέβαλε την ακόλουθη ποινή. 

«Στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2015-2016 ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/12.09.2015. Καταγγελία κατά της ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις με περιεχόμενο πολιτικής φύσεως κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2015-2016 ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/12.09.2015. 
Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο

Κατά την συνήθη πρακτική του Α.Δ, το ύψος της χρηματικής ποινής που επιβάλει σε μιαν ομάδα, δεν ανακοινώνεται, ες εκ τούτου δεν γνωρίζουμε πόσα μας κόστισε το ρατσιστικό πανό των μεμονωμένων εκείνων στοιχείων που έκθεσαν ανεπανόρθωτα την ομάδα μας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ΤΑΕ Λάρνακας εξέδωσε χθες ένταλμα σύλληψης και καταζητεί ελληνοκύπριο ηλικίας 61 ετών από τη Λευκωσία αναφορικά με την ανάρτηση πανό στο ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ που διεξήχθη στις 12 Σεπτεμβρίου στη Λάρνακα.

O 61χρονος καταζητείται από την Αστυνομία καθώς φέρεται να είναι αυτός που «κρύβεται» πίσω από το ρατσιστικό πανό που αναγραφόταν στα αγγλικά η φράση «Refugees go home» (Πρόσφυγες πηγαίνετε σπίτι σας). Αναζητήθηκε στην οικία του στη Λευκωσία ωστόσο φαίνεται ότι έχει εγκαταλείψει το χώρο διαμονής του.  

Μεγάλη ευαισθησία δείχνει η αστυνομία για το συγκεκριμένο θέμα... τι γίνεται με όλους αυτούς που καίνε την Ελληνική σημαία στα γήπεδα και τα αντεθνικά πανό;

- Στο Orange Shop διατίθενται τα αναμνηστική προϊόντα του Uega Europa League.


No comments:

Post a Comment