Friday 18 September 2015

Αυλαία στο Futsal με Super Cup ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ


Με τον αγώνα Super Cup ανοίγει σήμερα η αυλαία στο Futsal για την περίοδο 2015 - 2016.

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς θα συναντηθούν οι ομάδες που αγωνίστηκαν στον τελικό του Κυπέλλου, η ΑΕΚ Λάρνακας και το ΑΠΟΕΛ.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά η Ομοσπονδία διοργανώνει αγώνα Super Cup.

Η κούρσα του νέου Πρωταθλήματος όπως ήδη ανακοινώθηκε θα αρχίσει στις 24 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή δέκα ομάδων.

Το ΑΠΟΕΛ στην περσινή χρονιά κατέκτησε και τους δύο τίτλους (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) και παράλληλα με την πρεμιέρα του νέου Πρωταθλήματος προετοιμάζεται και για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση Futsal Cup.

Όπως είναι γνωστό το ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τον πρώτο όμιλο του Main Round όπου συμμετέχουν επίσης TTG-Ugra Yugorsk (Ρωσία), Georgians Tbilisi (Γεωργία) και Kremlin Bicêtre United (Γαλλία). Οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου στη Λευκωσία.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Η ΑΕΚ Λάρνακας στην περσινή χρονιά πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία (5η θέση στο Πρωτάθλημα) με αποκορύφωμα την παρουσία της για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία. Θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι Cytavision Sports 5.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Μιχάλης Χριστοφίδης, Γιάγκος Γιάγκου με τρίτο διαιτητή τον Κώστα Κογκορόζη και χρονομέτρη τον Μάριο Πέτρου.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αντώνης Πέτρου.

Πηγή: cfa.com.cy

No comments:

Post a Comment