Wednesday 21 October 2015

Σημαντική στροφή για το μέλλον των οργανωμένων (ΑΠΟΨΗ)


Σημαντική στροφή για το μέλλον των οργανωμένων – (Ο Αστέρας μπορεί να περιμένει)

Η ημερομηνία για υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του Παν.Συ.Φι τελείωσε τα μεσάνυχτα της 19ης Οκτωβρίου και όπως είναι φυσικό, εκτός του παιχνιδιού της Πέμπτης, ένα μεγάλο θέμα που τυγχάνει συζήτησης στις τάξεις των οπαδών μας είναι το μέλλον του Πανελληνίου Συνδέσμων Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ.

Δυστυχώς τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ζήσαμε την αποδυνάμωση του άλλοτε ΔΥΝΑΤΟΥ Παν.Συ.Φι, και την έλλειψη δυναμικών, σωστών και προς το όφελος του ΑΠΟΕΛ αποφάσεων αφού κακά τα ψέματα ο Σύνδεσμος όλο αυτό το διάστημα παράπαιε  και ο αυθόρμητος οπαδικός μας ενθουσιασμός χανόταν μέρα με την μέρα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Τέτοια όμως είναι η οπαδική αφοσίωση που οι παλιοί δεν ξενέρωσαν και οι νέοι εμπνεύστηκαν, δείχνοντας όλοι ενδιαφέρον να βοηθήσουν σε αυτό το κρίσιμο σημείο τον Σύνδεσμο να βρει την χαμένη του δυναμικότητα.

Εξ όσων γνωρίζουμε, 22 άτομα, εκ των οποίων αρκετοί οι οποίοι υπηρέτησαν τόσο στον κεντρικό, σε Συνδέσμους του εξωτερικού αλλά και στο παρών Συμβούλιο, εξέφρασαν την επιθυμία τους για εκλογή στο καινούργιο Συμβούλιο.

H πρόθεση του επί χρόνια προέδρου των οργανωμένων Σπύρου Σωτηρίου να συμμετάσχει στο ΔΣ, δείχνει την θέληση για βοήθεια, ώστε να ορθοποδήσει ο Σύνδεσμος από την κατρακύλα του τελευταίου ενάμισι χρόνου και να μπορεί να υποστηρίζει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ και όχι κάποιων άλλων.

Την Τετάρτη 21/10 θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση ανάμεσα στους 22 υποψηφίους  για μια συζήτηση εφ όλης της ύλης και είμαστε σίγουροι ότι αυτό που θα υπερτερήσει θα είναι το καλό του Συνδέσμου, που θα έχει ως αποτέλεσμα τον Παν.Συ.Φι που ξέραμε και που θα θέλαμε να είναι.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων | Α.
Άρθρο/Γνώμη για τις εκλογές στο Παν.Συ.Φι.




LIVEchat Sponsor

No comments:

Post a Comment