Tuesday 20 October 2015

Ο Temuri Ketsbaia στο «Γκολ και Θέαμα» (video)


Περιχαρής ο Ανδρέας Πογιατζής υποδέχθηκε τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ Temuri Ketsbaia στην εκπομπή του στο ΡΙΚ, «Γκολ και Θέαμα».

Τι δήλωσε ο Τιμούρ.. στο σχόλιο του Πογιατζή "επέστρεψες κι ομόρφυσε το ποδόσφαιρο μας - ήταν ορφανό"
- 5 χρόνια απουσίας, 5 χρόνια Εθνικής ομάδας, ήθελα κι εγώ την αλλαγή να δουλέψω σε ομάδα επί καθημερινής βάσης και για να είμαι ειλικρινής δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερη ομάδα από το ΑΠΟΕΛ που μου δίνει αυτές τις δυνατότητες, να φτιάξω μια ομάδα, αλλά να πάρει και τους τίτλους.

Και συνέχισε ο Γεωργιανός κόουτς...
- Πιστεύω έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, χαίρομαι που στα τελευταία παιγνίδια παίζουμε καλά, κερδίζουμε άνετα κι αυτό μας δίνει μεγάλη σιγουριά....
- Είχαμε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε με το ΑΠΟΕΛ από τον Φεβρουάριο.. αλλά δεν ήθελα να αναλάβω μιαν ομάδα στη μέση του Πρωταθλήματος.
- Είχα κι άλλες προτάσεις..
- Μπορεί να μην ανέλαβα την ομάδα από την προετοιμασία, αλλά τουλάχιστον ήταν αρχές του Πρωταθλήματος (ανέλαβε 2η αγωνιστική).
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...                                                                 (ΒΙΝΤΕΟ)

- Η ομάδα δεν πέτυχε τον μεγαλύτερο στόχο που είχε, που ήταν οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κατάφερε να μπει στο ΟΥΕΦΑ που είναι κι αυτό μεγάλη επιτυχία.
- Φυσικά άλλο επίπεδο το Τσάμπιονς Λιγκ κι άλλο το ΟΥΕΦΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υποτιμάται η συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ στο ΟΥΕΦΑ αφού κι εκεί υπάρχουν πολύ δυνατές και πολύ καλές ομάδες, είναι εξ ίσου πολύ σημαντική διοργάνωση.
- Δεν πήγαμε καλά μέχρι τώρα στη διοργάνωση, αλλά έχουμε δυο πολύ σημαντικά παιγνίδια με τον ΑΣΤΕΡΑ και θέλουμε να τα κερδίσουμε.

Αν μπορούσε να αρνηθεί για 2η φορά το ΑΠΟΕΛ;
- Δεν ήταν η 2η φορά, ήταν κι άλλες φορές...

- Η ΠΑΦΟΣ δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής, έχει παίκτες έμπειρους που έπαιξαν σε μεγαλύτερες ομάδες και στην Εθνική. Χαίρομαι για την Πάφο που επιτέλους οι άνθρωποι εκεί έφτιαξαν μια καλή ομάδα.

Αν κάνει κάποιος της Πάφου για το ΑΠΟΕΛ..
- Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή,  εκτός από την 11αδα βλέπεις να έχουμε παίκτες που κάθονται στον πάγκο με μεγάλη ποιότητα, είναι απίστευτο, έχουμε μεγάλο βάθος, έχουμε αρκετούς παίκτες, αλλά το κυριότερο πρέπει να 'ναι όλοι υγιείς για οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαστούμε.

Μεταγραφές...
- Για να κάνουμε μεταγραφές, πρέπει αυτοί που θα έρθουν να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε τώρα.
- Δεν θα κάνουμε μεταγραφές απλώς για να τις κάνουμε, πρέπει κάποιος να αξίζει για να έρθει.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την λύπη του για τα επεισόδια στο Τσίρειο ενώ είπε για Απόλλων και Ανόρθωση ότι είναι 2 ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Ολόκληρο το βίντεο της εκπομπής του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα» στο ApoelGroupVideoGallery...




LIVEchat Sponsor

No comments:

Post a Comment