Monday 16 November 2015

Δυναμική αντίδραση.. στα 5 ευρώ τα εισιτήρια του ντέρμπι


Το δράμα στο Παρίσι δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο, όμως η ζωή συνεχίζεται και το Σάββατο έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Ανόρθωση σε ένα πολύ κρίσιμο ντέρμπι στο ΓΣΠ, αφού τα 2 προηγούμενα που δώσαμε μέχρι τώρα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να τα κερδίσουμε.

Η εταιρεία, θέλοντας να δώσει νέα πνοή και νέα δυναμική στην κερκίδα αλλά και έξτρα βοήθεια στην ομάδα με τον 12ο παίκτη, μειώνει την τιμή του εισιτηρίου στα 5 ευρώ.

Η κίνηση δίνει επιπλέον την ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο να παρακολουθήσει τον αγώνα και να αποκτήσει επίσης την κάρτα «αφοσίωσης». Παρόμοια μείωση υπήρξε και στους περσινούς αγώνες με τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ.

Αποχή εσείς; Φθηνό εισιτήριο εμείς...

 - Η συγκεκριμένη κίνηση της εταιρείας μπορεί να ερμηνευτεί και ως απάντηση στον Παν.Συ.Φι. για την απόφαση του να απέχει από τους αγώνες του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Η απόφαση της εταιρείας όμως, προκαλεί αντιδράσεις στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δικαίως νιώθουν ότι "τιμωρούνται" εν μέρει, αφού αντί να επιβραβεύονται για την συνέχεια και την συνέπεια που δείχνουν στην απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας, βλέπουν την τιμή του εισιτηρίου του συγκεκριμένου αγώνα να μειώνεται και είμαστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν μειώσεις και σε άλλους αγώνες.

Φυσικά, τα προνόμια της απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας, σαφώς και είναι περισσότερα και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με την συγκεκριμένη απόφαση.

Όπως και να έχει το θέμα, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για απουσία από τον αγώνα του Σαββάτου.

- Πληροφορίες για την «κάρτα αφοσίωσης» την οποία τώρα μπορείτε να αποκτήσετε και μέσω διαδικτύου.. ΕΔΩ!
- Πληροφορίες για την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων, ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση ΕΔΩ!

No comments:

Post a Comment