Sunday 15 November 2015

Προσγείωση…. στη πραγματικότητα


Για τα αγωνιστικά προβλήματα, την προσφορά των ποδοσφαιριστών στην ομάδα και την προσγείωση στη πραγματικότητα, γράφει στο σημερινό του άρθρο ο «Ελληνόψυχος»

Προσγείωση…. στη πραγματικότητα

Με τα αίσχη των "ζώων" αρνούμαι να ασχοληθώ και απλά εύχομαι και ελπίζω, να φροντίσουν κάποιοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς τους αλήτες σε γήπεδο που να αγωνίζεται η Ομάδα μας μετά τα όσα άθλια έκαναν στο γήπεδο της Τρίπολης και που ντρόπιασαν με τον χειρότερο τρόπο την Ιδέα του ΑΠΟΕΛισμού αλλά και την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της Ομάδας μας. Απλά και από εμένα ένα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ  (έστω και αν δεν είναι αρκετό) στα αδέλφια μας στη Τρίπολη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η Ομάδα απέδειξε ότι στα δύσκολα… δυσκολεύεται και μάλιστα πάρα πολύ!! Λίγο τα πλασματικά σκορ μαμούθ με ομάδες υποδεέστερες, λίγο οι δηλώσεις Τιμούρ περί «εύκολου έργου στη Κύπρο», λίγο οι εξωγήινες επιδόσεις του Καβεγκόλ μας κοίμισαν και μας έκαναν να ξεχάσουμε προσωρινά τις φοβερές αγωνιστικές αδυναμίες, τον άθλιο καλοκαιρινό προγραμματισμό αλλά και την αγωνιστική απειθαρχία που ακόμα ταλαιπωρεί την Ομάδα και προς διάψευση πολλών μας, ούτε ο Τιμούρ μπόρεσε να την αλλάξει.  
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Τα παιχνίδια με τον Αστέρα αλλά και με το παράρτημα του ακέλ, όπως και προηγουμένως τα παιχνίδια με Σπάρτα και ΑΕΚ φανέρωσαν αυτά που αναφέρω πιο πάνω με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ και θλιβερό γεγονός να μην μπορούμε να κερδίσουμε αυτήν την ομόνοια, κάποιου ιωακείμ που έκανε τον προπονητή επειδή η Ομάδα μας πάσχει σε πολλούς τομείς.

Ανύπαρκτα αμυντικά άκρα, Σέρτζιο και Αντωνιάδης απλά δεν υπάρχουν, ανομοιομορφία στο ρόστερ, καμία επιλογή για δεύτερο σέντερ φορ, έναν Μοραίς κυριολεκτικά χαμένο, έναν Μακρίδη ανούσιο, να τρέχει άσκοπα και επιπόλαιο, έναν Βάντερ που ακόμα δεν κατάλαβε που ήρθε και τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο, έναν Πολωνό επιθετικό που δεν έδειξε ακόμα τίποτα, έναν Ντέβι που κάνει απίστευτα μαγικά, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ, αλλά οι βλακείες του στοιχίζουν στο σύνολο της Ομάδας, είναι μερικά από τα προβλήματα αυτής της Ομάδας που ο Τιμούρ καλείται να διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται.

Θυμίζω ότι ακόμα να κερδίσουμε αγώνα ντέρμπι και αν μη κακό, αυτό δεν γίνει ούτε το Σάββατο τότε θα έχουμε θέματα.

Θα είναι άδικο να μην κάνω αναφορά στον Κωστάκη Αρτυματά, την αποκάλυψη του Τιμούρ, και τα όσα προσφέρει στην Ομάδα μας. Ο μικρός δείχνει απίστευτο τσαμπουκά, πάθος και θέληση και δεν είναι τυχαίο ότι ο Τιμούρ τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Για τον Καβεγκόλ ειλικρινά δεν έχω λόγια να γράψω αφού θεωρώ ότι και να γράψω θα είναι πολύ λίγο. Εύχομαι μόνο να τον έχει ο Θεός υγιή, διαφορετικά θα έχουμε ακόμα σοβαρότερα προβλήματα αφού μετά από αυτόν κυριολεκτικά το… χάος.

Το παιχνίδι με τους μπλε χόχους το Σάββατο είναι εξαιρετικά δύσκολο και αν παρουσιαστούμε όπως στο παιχνίδι με χόχους, θα φύγουμε ηττημένοι από το ΓΣΠ και θα ξεκινήσουν τα δικά μας ψυχολογικά να κτυπούν κόκκινο. Ελπίζω ο Τιμούρ να μην παρουσιάσει ξανά την Ομάδα με την εικόνα που την παρουσίασε στο παιχνίδι με το παράρτημα.

Υ.Γ.1 Οι οργανωμένοι αποφάσισαν αποχή και έχουν κάθε δικαίωμα να την κάνουν. Σωστό ή λάθος ο χρόνος θα δείξει. Για τους υπόλοιπους όμως, δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για απουσία από το γήπεδο. Η εικόνα στη κερκίδα μας, στο παιχνίδι με φενέρ στο ΓΣΠ όπως και στο παιχνίδι με Άχνα ήταν κάτι παραπάνω από καταθλιπτική και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η Ομάδα δεν πονά μόνο αγωνιστικά αλλά και οπαδικά…..

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ
“Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων”

Σας χαιρετώ και ζητώ συγγνώμη, τόσο από τους αναγνώστες όσο και από τους συντελεστές της σελίδας, για την απουσία αφού προσωπικοί λόγοι με κράτησαν μακριά από τη συγγραφή άρθρων σχετικά με την αγαπημένη μας Ομάδα.

No comments:

Post a Comment