Sunday 6 December 2015

Οι φωτογραφίες από το Βατερλώ του ΓΣΠ | ΑΠΟΕΛ 0-1 Απόλλων

- Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε το ψεσινό (και όχι μόνο) ναυάγιο του ΑΠΟΕΛ, το πιο εύκολο έργο όμως είναι να αποδίδουμε ευθύνες, αλλά το πρωτάθλημα τελειώνει τον Μάη κι όχι το Δεκέμβρη, ενώ μπροστά μας έχουμε άλλους 23 αγώνες μέχρι το  τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
- Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη είναι μια χρυσή ευκαιρία για να διορθώσουμε τα λάθη του καλοκαιριού και να παρουσιαστούμε ενισχυμένοι για την συνέχεια. Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην μηδενιστική κριτική και την εποικοδομητική προσέγγιση.
- Στο αγωνιστικό μέρος, οι ποδοσφαιριστές μας φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ενώ μεγάλη ευθύνη φέρει κι ο προπονητής μας κ. Τιμούρ Κετσπάγια. Από το Βατερλώ του ΓΣΠ δεν διεσώθει κανείς. Απών και πάλι ο κόσμος, τελικά τα αίτια είναι βαθύτερα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


ΜΕ τον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκαν:
Temuri Ketsbaia προπονητής:
Boy Waterman, Mario Sergio, CARLAO, AMORIN, Κωστάκης Αρτυματάς, Vinicius (78΄ Mateusz Piatkofski), Nuno Morais, Κωνσταντίνος Μακρίδης (46΄ Semir Stilic), Tomas De Vincenti, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (46΄ Vander Vieira), Fernando Cavenaghi.

Κάρτες: Κωνσταντίνος Xαραλαμπίδης (c), AMORIN.
Γκολ: 0-1

Όλες οι φωτογραφίες από τον παιγνίδι στο Quick Photo Gallery


Photo Gallery by QuickGallery.com

Φωτογραφίες: στο Apoelgroup DOWNLOAD!

Βίντεο: Το βίντεο του αγώνα ΕΔΩ!

LIVEchat: Η ζωντανή περιγραφή του αγώνα, ΕΔΩ!

No comments:

Post a Comment