Friday 11 December 2015

Οι φωτογραφίες από το παιγνίδι | ΑΠΟΕΛ 1-3 Sparta Praha

- Αν ο αγώνας τέλειωνε στο 60' τότε θα μιλούσαμε για μεγάλη νίκη και μαγική εμφάνιση του ΘΡΥΛΟΥ, αφού μετά το 60' ο ΑΠΟΕΛ κατέρρευσε σαν χάρτινος Πύργος, χάνοντας τελικά με 1-3, ένα σκορ που θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο από το τελικό.
- Ο τερματοφύλακας Boy Waterman φέρει ακεραία την ευθύνη και στα 3 γκολ που δέχθηκε, ενώ η άμυνα του ΑΠΟΕΛ ήταν ανύπαρκτη, μάλιστα το 1ο γκολ των αντιπάλων γελοιοποίησε 8 παίκτες του ΑΠΟΕΛ που έμειναν "άγαλμα" στο γκολ του Julis με πισινό τακουνάκι.
- Ο κόσμος αδιαφόρησε για το παιγνίδι, ενώ ο διαιτητής δεν σεβάστηκε τον ΑΠΟΕΛ αφού μπορούσε να είχε αποβάλει παίκτη της Σπάρτα στο 4ο λεπτό για ανατροπή του Cavenaghi, ενώ ούτε καν κίτρινη δεν έδειξε, όπως θα μπορούσε να έδινε και το πέναλτι στον Semir Stilic.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
- Η ανυπομονησία όλων, για να τελειώσει επιτέλους η αγγαρεία του Γιουρόπα Λιγκ ήταν μεγάλη, αφού στη συνείδηση του κόσμου, δικαίως ή αδίκως, ο ΘΡΥΛΟΣ είναι για τα μεγάλα Σαλόνια και δεν συμβιβάζεται με κάτι υποδεέστερο όπως το Europa league. Δύο(2) νίκες, τρεις(3) ισοπαλίες και εφτά(7) ήττες, ο τελικός απολογισμός των 12 αγώνων από τη φετινή Ευρωπαϊκή πορεία του ΘΡΥΛΟΥ, με 7-17 τέρματα κατά και 9 βαθμούς συνολική συγκομιδή.
Με τον ΑΠΟΕΛ, αγωνίστηκαν:
Temuri Ketsbaia Προπονητής: Boy Waterman, Mario Sergio, Νεκτάριος Αλεξάνδρου (c), Carlao (35΄ Vinicius), Amorin, Nuno Morais, Κωστάκης Αρτυματάς, Semir Stilic, Tomas de Vincenti, Vander Vieira (61΄ Γιώργος Εφραίμ), Fernando Cavenaghi (80΄ Mateusz Piatkowski).

Κίτρινες Κάρτες: Vander Vieira, Γιώργος Εφραίμ.
Γκολ: Fernando Cavenaghi 1-0 (τελικό 1-3)

Όλες οι φωτογραφίες του αγώνα στο Quick Photo Gallery

Photo Gallery by QuickGallery.com

Οι φωτογραφίες στο Apoelgroup DOWNLOAD!

Η ζωντανή περιγραφή του αγώνα, ΕΔΩ!

Τα βίντεο με τα γκολ, ΕΔΩ!



No comments:

Post a Comment