Monday 4 January 2016

Οι φωτογραφίες του αγώνα στο ΓΣΠ | ΑΠΟΕΛ 1-2 Δόξα

 Η μεγάλη αναποτελεσματικότητα του ΑΠΟΕΛ στο να τελειώνει τις φάσεις και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, φάνηκε καθαρά και στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Δόξα.
 Έχει γίνει πια τόσο προβλεπτός ο τρόπος ανάπτυξης παιγνιδιού της ομάδας, με τους αντιπάλους να έχουν βρει το κουμπί μας και να κάνουν πάρτι, ιδιαίτερα στο πάλαι ποτέ κάστρο ΓΣΠ.
 Ο ΑΠΟΕΛ φάνηκε στο γήπεδο, μόνο όταν πέρασε στο παιγνίδι ο Semir Stilic, όμως η αστοχία των ποδοσφαιριστών μας συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα να έρθει τελικά η ήττα από το εγκληματικό λάθος του Σέρτζιο να αποκρούσει την μπάλα με το χέρι, κάνοντας δώρο στον αντίπαλο το πέναλτι της νίκης, ενώ ευθύνεται και για το 1ο γκολ της Δόξας.
Αυτή η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο κι όσο για τον προπονητή... άλλον Τιμούρ περιμέναμε και άλλον Τιμούρ βλέπουμε.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Από τον ΑΠΟΕΛ ξεχώρισαν, ο Κωστάκης Αρτυματάς κι ο Semir Stilic για όσο έπαιξε.
Φιλότιμες προσπάθειες έγιναν από τον Γιώργο Εφραίμ και τον Fernando Cavenaghi.

Με τον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκαν:
Temuri Ketsbaia προπονητής: Boy Waterman, Mario Sergio, AMORIN, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης (Νεκτάριος Αλεξάνδρου), Nuno Morais, Vinicius, Γιώργος Εφραίμ, Κωνσταντίνος Μακρίδης (Πιέρος Σωτηρίου), Vander Vieira (Semir Stilic), Fernando Cavenaghi

Κίτρινες Κάρτες 3: Γιώργος Εφραίμ, AMORIN, Mario Sergio

Τέρματα: Δόξα 0-1, Πιέρος Σωτηρίου 1-1, Δόξα 1-2.

Όλες οι φωτογραφίες του αγώνα και της κερκίδας, στο Quick Photo Gallery


Photo Gallery by QuickGallery.com

Οι Φωτογραφίες του αγώνα, DOWNLOAD PHOTOS

Το Βίντεο του αγώνα, VIDEO

Η ζωντανή περιγραφή του αγώνα, LIVECHAT

SPONSORED:

No comments:

Post a Comment