Tuesday 5 January 2016

«Προειδοποιεί όσους δεν σέβονται την φανέλα του ΑΠΟΕΛ» ο Παν.Συ.Φι.


«Γενική συνέλευση το συντομότερο δυνατόν» ζητά με την ανακοίνωση του ο Παν.συ.φι. ενώ παράλληλα προειδοποιεί τους ποδοσφαιριστές που δεν σέβονται την φανέλα του «ΘΡΥΛΟΥ»

Παν.ΣΥ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση 5.1.2016

 Θα θέλαμε καταρχάς να ευχηθούμε σε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες χρόνια πολλά και καλό νέο έτος γεμάτο επιτυχίες, χαρές, υγεία και λευτεριά στην σκλαβωμένη μας πατρίδα.  Δυστυχώς για την ποδοσφαιρική μας ομάδα η χρονιά ξεκίνησε με το αριστερό, κάτι το οποίο ως Παν.Συ.Φι. δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει έτσι αφού η κατρακύλα συνεχίστηκε από εκεί που την άφησε το 2015.

Δεν είναι της αρμοδιότητας μας να σχολιάζουμε και να αξιολογούμε είτε ποδοσφαιριστές είτε ποδοσφαιρικά συστήματα και τακτικές ΟΜΩΣ αυτό που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό να συμβαίνει στην ποδοσφαιρική μας ομάδα μας αναγκάζει να λάβουμε και εμείς τα δικά μας μέτρα.  Οι ενέργειες της διοίκησης δεν αγγίζουν την ουσία του προβλήματος αλλά αντιθέτως προσπαθεί με κινήσεις πανικού να αντιμετωπίσει επιφανειακά τα όσα προβλήματα συμβαίνουν στον Αρχάγγελο.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Μπαίνοντας στην ουσία θα θέλαμε να στείλουμε τα εξής μηνύματα στους ποδοσφαιριστές, διοίκηση και όποιον άλλο ευθύνεται για την κατάντια της ομάδας μας να βρίσκεται στην 4η θέση και 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή.  Η φανέλα με το σήμα του ΑΠΟΕΛ έχει για εμάς ανεκτίμητη αξία και όποιος την φορεί πρέπει να φτύνει αίμα και να ιδρώνει μέχρι να φτάσει στην νίκη.  Τέτοιους είδους εμφανίσεις και συμπεριφορές εμείς τις θεωρούμε σαν ιεροσυλία!  Δεν θα συγχωρέσουμε κανένα μισθοφόρο ο οποίος δεν σέβεται την φανέλα που φορεί και τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.  Από αντικείμενα λατρείας κύριοι μπορείτε να γίνετε και κόκκινα πανιά μέσα στην δική μας πόλη γιατί εμείς δεν συγχωρούμε εύκολα κάτι το οποίο μπορείτε να δείτε στο πρόσφατο παρελθόν!  Καλά κάνετε από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή να παίξετε με α@#$%δια αλλιώς θα μας βρείτε μπροστά σας!

Για  να βρεθούμε στο πλάι της ομάδας παρατάμε τα πάντα για να σταθούμε στο πλευρό σας, όπου και όποτε και αν αγωνίζεται ο ΘΡΥΛΟΣ με μοναδικό σκοπό την στήριξη και την εμψύχωση της ομάδας βγάζοντας τις φωνές μας σε κάθε λογής πέταλο.  Μηδενίζουμε αποστάσεις, καιρικές συνθήκες και πολλές φορές τον κίνδυνο σύλληψης για να στηρίξουμε την ομάδα που αγαπάμε.

 Δώστε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ αυτό που του αξίζει!

Η διοίκηση μέχρι στιγμής δείχνει πως έχει αποτύχει παταγωδώς σκορπώντας άσκοπα χρήματα σε ένα εντελώς αποτυχημένο προγραμματισμό.  Όμως δεν έχει πιο κάτω αφού έχουμε πιάσουμε πάτο.  Η απώλεια του πρωταθλήματος είναι γνωστό πως θα φέρει μεγάλες συνέπειες στα οικονομικά της ομάδας και γι’ αυτά υπαίτιοι είσαστε αποκλειστικά εσείς.  Ζητούμε από την διοίκηση να γίνει το συντομότερο δυνατόν γενική συνέλευση και παρουσίαση των οικονομικών της ομάδας στους μετόχους!  Οι δικαιολογίες και ο χρόνος έχει τελειώσει και εμείς σαν το μεγαλύτερο γρανάζι του κόσμου του ΑΠΟΕΛ πρέπει να προτρέξουμε των περιστάσεων και να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ομάδας!

Δεν θα συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και γι αυτό από εμάς να τα περιμένετε όλα!  Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει από σήμερα.

Απόψε στις 21:00 στο Downtown Live διοργανώνουμε το εορταστικό μας πάρτυ μαζί με τη Πορτοκαλί Ταξιαρχία και κάθε λογής ΑΠΟΕΛίστας είναι ευπρόσδεκτος.  Για πληροφορίες και κρατήσεις 96 360226 και 96 837056.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι

Υ.γ. Εξαιρουμένου της κριτικής ο Αρτυματάς γιατί θέλει μαγκιά να παίζεις με κομμένους χιαστούς για 20 λεπτά και ολόκληρη την χρονιά να κάνεις κατάθεση ψυχής στο γήπεδο.

Εκ φύσεως ανώτεροι..

1 comment: