Monday 25 January 2016

Εκεί που σταματούν οι στράϊκερ, αρχίζει ο Νούνο | Φωτογραφίες και ρεπορτάζ ΑΕΛ 0-1 ΑΠΟΕΛ


- ΣΩΤΗΡΑΣ ο Nuno Marais... εκεί που σταματούν οι στράϊκερ, αρχίζει ο Νούνο κι όταν σκοράρει ο Πορτογάλος Αρχηγός, τότε μυρίζει Πρωτάθλημα, το έκανε πέρσι και πρόπερσι, το κάνει και φέτος. 3 γκολ σε 3 συνεχόμενα παιγνίδια η προσφορά του Μοράϊς μέχρι τώρα, με την ομάδα να βρίσκεται με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο του κυπέλλου κι η απόσταση από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος να έχει μειωθεί στους 2 βαθμούς.

- ΝΙΚΗΦΟΡΟ ήταν το πέρασμα του ΑΠΟΕΛ από τη Λεμεσό, όμως η ομάδα δεν κέρδισε σε ντέρμπι ακόμη, ενώ τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού έχουν εξαφανιστεί από τις πρώτες επιλογές (οι 4 έφυγαν) του Γεωργιανού Κόουτς, με τον Βάντερ να παίζει αλλαγή, τον Αστίς να είναι τραυματίας και τους υπόλοιπους τρεις να βράζουν τον πάγκο, ακόμα και ο 1ος σκόρερ της ομάδας, ο Cavegol.

- Η ΟΜΑΔΑ δεν έθελξε με την απόδοση της, όμως έλεγχε το παιγνίδι παρά τις τρικλοποδιές της διαιτησίας που μας αρνήθηκε 3 καθαρά πέναλτι, και την φοβερή αστοχία του Γιώργου Εφραίμ που σε 3 κλασσικές ευκαιρίες δεν πέτυχε το γκολ που θα έκανε την αποστολή μας πιο εύκολη.
όλες οι φωτογραφίες στη ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


- ΜΠΡΑΒΟ στον Μοράϊς, στον Πάρντο, στον Γιαννιώτα, στον Μιλάνοφ, στον Μερκή και στον Πιέρο για τη μαγική ασίστ που έφερε το γκολ.

Με τον ΑΠΟΕΛ έπαιξαν:
Temuri Ketsbaia προπονητής: Urko Pardo, Mario Sergio, Carlao, Γιώργος Μερκής, Zhivko Milanov, Nuno Morais (c), Vinicius, Γιάννης Γιαννιώτας, Tomas De Vincenti, Γιώργος Εφραίμ, Πιέρος Σωτηρίου.

Αλλαγές:
Vander Vieira, Amorin.

Σκόρερ:
Nuno Morais 0-1

Κάρτες:
Γιώργος Μερκής, Urko Pardo, Mario Sergio, Γιάννης Γιαννιώτας, Tomas De Vinventi.

Όλες οι φωτογραφίες στο Quick photo gallery

Photo Gallery by QuickGallery.com

Το Φωτογραφικό πανόραμα στο AG DOWNLOAD

Το βίντεο του αγώνα στο AG VIDEO GALLERY

Η ζωντανή περιγραφή του αγώνα στο AG LIVEchat

Είπαν μετά το τέλος του αγώνα, ΔΗΛΩΣΕΙΣ

SPONSORED:
Finbarr's Cyprus | Pub · Social club · Food & Restaurant - TEL: 22 376625 | LIVEchat Sponsor

No comments:

Post a Comment