Monday 22 April 2013

Ο σεβαστός κύριος Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καταξιώνεται σαν άλλος Δάσκαλος Πάνος Μάρκοβιτς στη συνείδηση μας


Το "ακριβότερο" ΑΠΟΕΛ στην ιστορία του, φτάνει στην πιο ανέλπιστη κατάκτηση τίτλου του Παγκυπρίου πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Από το -6 φτάσαμε στο 8+ κι έπεται και συνέχεια.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η σημερινή ομάδα με ένα προ-υπολογισμό της τάξεως των 11+ εκατομμυρίων (και δεν επιδεχόμαστε αμφισβήτηση ως προς τον αριθμό), χωρίς να παίξει καθόλου καλή μπάλα, κέρδισε τον τίτλο έχοντας, τσαμπουκά, στόμφα και τσαγανό ΜΕΓΑΛΗΣ ομάδας αλλά κυρίως γιατί είχε έναν ΙΒΑΝ στον πάγκο του και έναν Γιοβάνοβιτς στον Αρχάγγελο.

Τίποτα δεν χαρίστηκε σ' αυτή τη ομάδα φέτος, ότι κέρδισε το κέρδισε με το σπαθί της.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό που κατάφερε ο "Εθνάρχης" του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν, ο οποίος κατακτά τον επίτιμο τίτλο του "Εθνάρχη" για τα συντριπτικά υπέρ της παραμονής του στον Αρχάγγελο, αποτελέσματα των διαφόρων δημοσκοπήσεων που έτρεξαν κατά καιρούς σε οπαδικές και μη ιστοσελίδες.

90+ παρακαλώ... αν αυτό δεν είναι εθναρχικό νούμερο αποδοχής, ε τότε ποιο είναι?

Το φετινό ΑΠΟΕΛ, περνώντας μέσα από χίλια μύρια κύματα καταφέρνει επιτέλους να φτάσει στον 3ο  τίτλο της τελευταίας πενταετίας.

Ο φετινός τίτλος ανήκει πρωτίστως στον Ιβάν και μετά στους παίκτες του.

Τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιβάν, αποδείχτηκαν, ανεπαρκή και κυμάνθηκαν στην μετριότητα, κάτι όμως που δεν εμπόδισε τον Ιβάν να δουλέψει μαζί τους και να πάρει από τους ίδιους αυτό που ο ίδιος ξέρει να κάνει πολύ καλά.

Ο κόσμος έμεινε "απλά" ευχαριστημένος σε σχέση με την κατάκτηση του τίτλου, για θέαμα όμως και για χορταστικό ποδόσφαιρο, καμία σχέση.

Παρ όλα αυτά όμως, ο κόσμος στάθηκε δίπλα στην ομάδα, έτρεξε την ομάδα, την στήριξε και την περιέβαλε με αγάπη και ασφάλεια εκεί όπου χρειάστηκε, ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΕΛ τραγουδούσαν οι φίλοι της ομάδας, όπου κι αν αυτή πήγαινε.
Από την Πάφο έως την Άχνα, το Δάλι, τη Χλώρακα, τη Λεμεσό, το Παραλίμνι ή την Λάρνακα, έδιναν μαθήματα συμπεριφοράς... αχ και να έλειπαν κι αυτοί οι Πυρσοί? Θα έπαιρνε 10' με τόνο.

Η κρίση στην οικονομία μας βαθαίνει και ο αντίκτυπος στο Κυπριακό ποδόσφαιρο θα είναι μεγάλος.
Ο κόσμος δεν έχει χρήματα και τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο θα πέσουν στο ήμισυ ή στην καλύτερη των περιπτώσεων στο 30%-.

Ο σεβαστός κύριος Ιβάν, πλήγωσε με κάποιες επιλογές του και πληγώθηκε με κάποια σχόλια της μειοψηφίας του κόσμου μας.
Αυτή η κριτική όμως, βοήθησε πολύ τον κύριο Ιβάν στο να φτάσει στο 22ο

Ο Ιβάν είχε την τύχη να δει την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ να ανεβάζει προς τιμή του αείμνηστου δασκάλου της ομάδας Πάνου Μάρκοβιτς, το γνωστό πανό "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΟ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ".
Τώρα ο Ιβάν γνωρίζει πως κάποια μέρα θα έχει και το δικό του πανό.


Χτες η κερκίδα στο ΓΣΖ φώναξε το όνομα του Γιοβάνοβιτς ρυθμικά, ευχαριστώντας τον για τον φετινό τίτλο αλλά παράλληλα τον "κάλεσε" με τον δικό της τρόπο να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου για παραμονή του στην ομάδα, στην ομάδα που τον βοήθησε να καταταχθεί ανάμεσα στην Ελίτ των κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης.

Ιβάν σε ευχαριστούμε για όλα...
Σκέψου όμως καλά...
Γίνεται!

No comments:

Post a Comment