Thursday 12 December 2013

Τέλος του Ευρωπαϊκού ταξιδιού με ήττα ΑΙΝΤΡΑΧΤ 2-0 ΑΠΟΕΛ

"Κλείνει ένας κύκλος Ευρωπαϊκής πορείας για μας", δήλωσε ο αρχηγός Κ. Χαραλαμπίδης. "Χάρηκα ιδιαίτερα την εμφάνιση των νεαρών μας παικτών, του Αρτυματά, Πιέρου, Αντωνιάδη"
"Θέλουμε το γήπεδο στον αγώνα με την ομόνοια την Δευτέρα, να είναι κατάμεστο. Το παιγνίδι με την ομόνοια είναι το πιο σημαντικό για μας."
2-0
Τέλος λοιπόν της φετινής μας Ευρωπαϊκής πορείας.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
Μιας πορείας που αφήνει πίσω της πίκρα. Πίκρα για τις κακές εμφανίσεις ένεκα της κάκιστης στελέχωσης της ομάδας το καλοκαίρι. Πίκρα γιατί η ομάδα μπορούσε και έπρεπε να παίζει εκεί που ανήκει, στο Τσ.Λ.

Συμπέρασμα.
Δεν μας ταιριάζει καθόλου το Europa League. Η ομάδα, επαναλαμβάνω, θα πρέπει να αγωνίζεται εκεί που δικαιωματικά ανήκει στο Champions League.

Embedded image permalink
ΣΙΕΡΙΤΑΝ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ
Ο Αγώνας ΑΙΝΤΡΑΧΤ - ΑΠΟΕΛ =2-0
Στον σημερινό αγώνα είδαμε μια εντελώς νέα ομάδα. Μιαν ομάδα με παίκτες που ποτέ δεν έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί. Στο Α μέρος δεν παρουσιάσαμε τίποτα το αξιόλογο. Στο Β μέρος η ομάδα ανέβηκε. Η είσοδος του Μαντούκα και του Βινίσιους, μας έδωσε τον έλεγχο, την κατοχή και τις ευκαιρίες. Μέχρι το 65 αν βάζαμε την μπάλα στο πλεχτό τότε θα μιλούσαμε για ένα εντελώς διαφορετικό παιγνίδι.
Μετά την χαμένη ευκαιρία του Βινίσιους, ήρθε το τραγικό λάθος του Ντα Σίλβα και του Χιώτη με αποτέλεσμα η Άιντραχτ να σκοράρει από το πουθενά. Ακολούθησε το 2 γκολ των Γερμανών, πάλι από λάθος του Ντα Σίλβα και εκεί όλα τέλειωσαν.
Τα λάθη του Ντα Σίλβα συνεχίστηκαν, ίσως να είναι και η εκδίκηση του που φεύγει. Κανείς στο μέλλον δεν θα θυμάται ότι πέρασε ποτέ τέτοιος παίκτης από τον ΑΠΟΕΛ, όπως και μερικοί άλλοι φυσικά.
Προς το τέλος τα παρατήσαμε κι η ευκαιρίες των Γερμανών λίγο έλειψε να στοιχίσουν κι άλλο, μέχρι το βαθμό της πανωλεθρίας.

Μας άρεσαν όλοι οι νεαροί που αγωνίστηκαν, όπως δήλωσε κι ο προπονητής μας πιο κάτω, η ομάδα έχει βάθος.
Embedded image permalink
ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ
Οι Δηλώσεις του Γ. ΔΩΝΗ.
Ήταν ένα παιγνίδι συμπερασμάτων και για την ομάδα μου αλλά και για κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρω.
Στο Α΄μέρος κοιτάξαμε πιο πολύ τον ανασταλτικό τομέα.
Στο Β΄ ημίχρονο γίναμε πιο απειλητικοί με την είσοδο του Μαντούκα. Δυστυχώς εκεί που έπρεπε να προηγηθούμε, δεν προηγηθήκαμε με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ.
Το σημαντικό είναι ότι ξεκουράσαμε κάποια παιδιά για το παιγνίδι της Δευτέρας.
Στο σημερινό αγώνα, αποδείξαμε ότι η ομάδα έχει και βάθος.
Αυτή τη στιγμή δεν ήμαστε η ομάδα που εγώ θέλω, ελπίζω με τις κατάλληλες αποφάσεις που θα παρθούν, να κάνουμε την ομάδα που στο τέλος θα μας δώσει αυτό που όλοι θέλουμε.
Σε σχέση με τον αγώνα της Δευτέρας, "τα ντέρμπι είναι ομορφιά, το γνωρίζω και από την Ελλάδα. Εμείς θα βγάλουμε τον δυναμισμό που πρέπει κι αυτό θα πρέπει να έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας. Τα ντέρμπι σε παρασύρουν για αυτό και θα πρέπει να ήμαστε πολύ προσεχτικοί."
Embedded image permalink
ΧΙΩΤΗΣ
MVP
Ο Κ.Αρτυματάς αλλά κι όλοι οι νεαροί Κύπριοι παίκτες μας

Θεατές
32.400 τα συνολικά εισιτήρια που κόπηκαν στον αγώνα
Embedded image permalink
ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ
Οι 11+3
Χιώτης, Amorin, Borda, Αντωνιάδης -Ντα Σίλβα-, Σολωμού, Morais -Βινίσιους-, Αρτυματάς, Αλεξάνδρου, Χαραλαμπίδης -Μαντούκα-, Sheridan, Σωτηρίου
Embedded image permalink
11άδες

No comments:

Post a Comment