Sunday 22 December 2013

Στο Παραλίμνι πάμε για αγώνα, όχι για εκδρομή.


Η σημερινή εξόρμηση στο Παραλίμνι εγκυμονεί κινδύνους.

Το Παραλίμνι βαθμολογικά φαίνεται σχεδόν καταδικασμένο, ο Ανδρονίκου όμως έχει άλλη άποψη και έχει πολλά να αποδείξει γι αυτό η άφιξη μας στο Παραλίμνι, δεν είναι εκδρομή.

Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με σοβαρότητα. Οι παίκτες μας δεν έχουν το δικαίωμα να παρουσιάσουν την ίδια εικόνα που παρουσίασαν με την Ορόκλινη.

Ο κύριος Δώνης είναι καλός γνώστης της νοοτροπίας του ποδοσφαιριστή που επιλέγει αγώνα για να παίξει, και είναι το μόνο που δεν θα επιτρέψει να συμβεί στο νέο ΑΠΟΕΛ που κτίζει.

Η νίκη μας σήμερα πάνω στην ΕΝΩΣΗ είναι αδιαπραγμάτευτη. Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα οι 3 βαθμοί της νίκης σήμερα θα μας ανεβάσουν στην 3η θέση. Οι συν-διεκδικητές του τίτλου έχουν πανικοβληθεί με την άνοδο του ΑΠΟΕΛ και νιώθουν την καυτή ανάσα μας, πάνω στο σβέρκο τους.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Γι αυτό απαγορεύεται το όποιο λάθος, ακόμα και το στατιστικό.

Ο κόσμος θα δώσει μαζικά το παρών του, ο καιρός είναι καλός κι η μέρα ηλιόλουστη. Το μόνο ερωτηματικό είναι η απόσταση αλλά κυρίως το 17ευρώ στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Η πιθανή 11, Πάρντο, Αμορίν, Ολιβέιρα, Σέρτζιο, Αντωνιάδης. Μοράις, Βινίσιους, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης και Μαντούκα. Αρκετές πιθανώτητες συνγκεντρώνει ο Αρτυματάς για να ξεκινήσει το παιγνίδι αντί του Βινίσιους.

No comments:

Post a Comment