Monday 27 October 2014

2ο συνεχόμενο "Τρομοκρατικό Τρίποντο" με 4 "τραυματίες"

@apoelgroup #APOEL

Με Γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η ομάδα μας, όμως ο βοηθός διαιτητής είχε αντίθετη άποψη αφού λέει, "η μπάλα είχε βγει έξω πριν το γκολ του Σέρινταν".

2ο συνεχόμενο τρίποντο μας χάρισε το γκολ του Αλγερινού Ραφίκ Τζιμπούρ, 2ο συνεχόμενο "Τρομοκρατικό Τρίποντο" αφού είχε προηγηθεί το νικητήριο γκολ του Τζιμπούρ με τον Οθέλλο στην 6η αγωνιστική.

4 τραυματίες άφησε πίσω του το "Τρομοκρατικό τρίποντο" με τους Γκόμες - Βινίσιους - Καρλάο και Σέρινταν να είναι οι 4 που αποκόμισαν τους τραυματισμούς κατά την διάρκεια του παιγνιδιού, κι όμως έμειναν και συνέχισαν τον παιγνίδι, εκτός από τον Γκόμες που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο από τον Κωστάκη Αρτυματά.

Αρχηγός Σέρτζιο

Με την αλλαγή του ο Γουστάβο Μαντούκα, έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Μάριο Σέρτζιο.  κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από την μέρα που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ. Ο Α' Αρχηγός, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ήταν εκτός αποστολής ένεκα τραυματισμού, το ίδιο συνέβαινε και με τον Β' Αρχηγό Νούνο Μοράϊς. Με την αλλαγή του Γ' Αρχηγού Γουστάβο Μαντούκα ήταν η σειρά του Μάριο Σέρτζιο να φορέσει το περιβραχιόνιο του Αρχηγού. ΑΞΙΟΣ!
APOEL 1-0 SALAMINA
Πολύ καλό Α' ημίχρονο με γκολ όνειρο

Φορτσάτα μπήκε στον αγώνα ο ΑΠΟΕΛ, με το καλημέρα πέτυχε γκολ στο 0.32' δευτερόλεπτο με τον Ρίισε να προλαβαίνει την μπάλα στην πλάγια γραμμή και να στέλνει την σέντρα στον Σέρινταν που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, δυστυχώς ο βοηθός διαιτητής (Βίκτωρος) είχε αντίθετη άποψη με αποτέλεσμα να μας ακυρωθεί 1 εγκυρότατο τέρμα.

Η συνέχεια ανήκε στον ΑΠΟΕΛ, με κατοχή και απόλυτο έλεγχο της μπάλας φτάνοντας μέχρι το 65% κατοχής στο Α' ημίχρονο. Στην 1η επίθεση της η Σαλαμίνα, λίγο έλειψε να σκοράρει με το σουτ του Πεδρίτο να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Πάρντο.

Ο Τζιμπούρ είχε προειδοποιήσει 3 φορές σε ισάριθμες προσπάθειες, ενώ σουτ στον στόχο είχαν κι οι Εφραίμ, Σέρινταν και Μαντούκα.
Και φτάνουμε στο 25' όταν ο Μαντούκα κερδίζει φάουλ από ανατροπή του ιδίου λίγο κάτω από την περιοχή του κέντρου.

Εκτελεί ο Σέρτζιο προς την περιοχή και στα πλάγια συστημένη στο κεφάλι του ΑΜΟΡΙΝ, ο Αμόρ γυρίζει την κεφαλιά προς τον Τζιμπούρ που ήταν στην γραμμή της μικρής περιοχής όπου με 2η κεφαλιά στέλλει τη μπάλα στα δίκτυα του Στράους. Όμορφο γκολ, φάση βγαλμένη μέσα από την προπόνηση.

Στο 30' ένα σκληρό κτύπημα στον ΚΑΡΛΑΟ ξεσηκώνει τον κόσμο, όμως ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί το παιγνίδι, ενώ στο 37' είχαμε τη φάση της σύγκρουσης του Πεδρίτο με τον Αμορίν εντός περιοχής με την Σαλαμίνα να ζητά πέναλτι και τον διαιτητή να κρίνει σωστά, ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση, το πιο πιθανών να ήταν επιθετικό φάουλ πάνω στον Αμορίν.

Μέτριο ακίνδυνο Β' ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με νευρική κατοχή της μπάλας από τον ΑΠΟΕΛ ενώ υπήρξαν στιγμές που η Σαλαμίνα είχε τον έλεγχο της μπάλας χωρίς να δημιουργήσει ποτέ την μεγάλη ευκαιρία.

Στο 65' ο Ντε Βινσέντι μπήκε στη θέση του Μαντούκα ενώ στην αρχή του ημιχρόνου είχαμε την είσοδο του Αρτυματά στη θέση του Γκόμες, και στο 82' ο Πιέρος αντικατέστησε τον Τζιμπούρ.
Ένα λάθος του Αμορίν στο 86' δίνει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστή της Σαλαμίνας να βρεθεί σε θέση βολής, το πλασέ του οποίου πάει έξω προς ανακούφιση όλων.

Το τελικό σφύριγμα του Ψευδιώτη βρίσκει την ομάδα μας να συνεχίζει στην κορυφή του πίνακα με 6 βαθμούς διαφορά από την 2η χΟμόνοια Lefkosa που ακολουθεί. Αν ο Απόλλωνας νικήσει σήμερα θα μας πλησιάσει στους 5.

Όχι κι η καλύτερη δυνατή επιστροφή των οργανωμένων, υπάρχουν παράπονα από φίλους της Σαλαμίνας για πετροβολισμό από τους οπαδούς μας στο τέλος του αγώνα. Αυτό το γεγονός δεν μας τιμά καθόλου.

- Ο Νεκτάριος Πετεβείνος δήλωσε στο Τουίτερ μας, σχετικά με τα γεγονότα: "τα οποία παρατράγουδα οι αντεγκλήσεις στο τέλος είναι κρίμα που συνέβησαν ειδικά σήμερα που είχαμε και την.. επιστροφή των οργανωμένων. Πληρώνουμε ακόμα την τιμωρία του Νοτίου Πετάλου για αυτό πρέπει να είναι πιο σοφοί και πιο ώριμοι"

Δίνουμε δικαιώματα 

- Παράπονα για τη διαιτησία που μειώνουν την επιτυχία του ΑΠΟΕΛ δυστυχώς είχαμε από την μεριά της Σαλαμίνας. Ένας αγώνας δεν κρίνεται από μια αμφισβητούμενη φάση στο 30' του αγώνα, ενός αγώνα που ο κυρίαρχος ήταν ο ΑΠΟΕΛ!

Ο κύριος Δώνης έμεινε ικανοποιημένος από το μεγαλύτερο διάστημα του παιγνιδιού, στάθηκε όμως ιδιαίτερα, στους 4 τραυματισμούς  που προέκυψαν κατά την διάρκεια του αγώνα των ΚΑΡΛΑΟ - ΓΚΟΜΕΣ - ΣΕΡΙΝΤΑΝ και ΑΜΟΡΙΝ".

Πολυτιμότερος παίκτης ο Rafik Djebbour

Επόμενος αγώνας: Σάββατο 1/11 στο Δασάκι με τον Εθνικό Άχνας.

Θέλει δουλειά ακόμη ο Ρίισε για να μπει σε φουλ ρυθμούς

Βινίσιους βασικός και αναντικατάστατος

Εξαίρετος ο Βασιλιάς ΚΑΡΛΑΟΣ,

Ο Ντε Βινσέντη συνεχίζει να είναι στα "κάτω του"
Επιμέλεια άρθρου: Άνδρος Ευαγόρου
Φωτογραφίες: apoelfc.com.cy

No comments:

Post a Comment