Sunday 26 October 2014

Real 3-1 Barcelona, με σκυμμένο το κεφάλι έφυγε η Μπάρτσα από το Bernabeu

#BARCA
Μια εικόνα ... 1000 λέξεις - Σκυμμένα κεφάλια με βλέμματα στραμμένα ... αλλού γι' αλλού.

Messi, Neymar and Suárez έπαιξαν για πρώτη φορά και οι 3 μαζί.

Real Madrid v FC Barcelona: Ήττα στο ΕΛ Κλάσσικο με 3-1

Η Barça σκόνταψε στη Μαδρίτη καθώς η ΡΕΑΛ γύρισε το παιγνίδι, μετά που προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με γκολ Neymar.

Real Madrid 3-1 FC Barcelona

Παρά το ονειρικό της ξεκίνημα, όταν ο Neymar έβαλε την ομάδα μπροστά στο σκορ, η Barça έχασε τελικά με 3-1 από την ΡΕΑΛ, στο Σαββατιάτικο 1ο ΕΛ ΚΛΑΣΙΚΟ της σεζόν, σε 1 παιγνίδι που ο Luis Suarez έκανε επίσημο ντεμπούτο, και ο Claudio Bravo δέχτηκε το 1ο του γκολ στο πρωτάθλημα.
 Ντεμπούτο για τον Luis Suarez
Ο Luis Enrique έριξε στην μάχη τον Luis Suarez από την αρχή του αγώνα και το παιγνίδι δεν μπορούσε να είχε καλύτερο ξεκίνημα καθώς η Barça, πήρε νωρίς προβάδισμα στο σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό η σέντρα του Ουραγουανού βρήκε τον Neymar, ο Βραζιλιάνος ξέφυγε από 2 αμυντικούς που τον φρουρούσαν και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Iker Casillas για να πετύχει το 0-1.

Το Bernabeu πάγωσε για μια στιγμή, αμέσως μετά η ΡΕΑΛ ανέβασε στροφές και έκλεισε την Barça στην περιοχής της, οι παίκτες του Luis Enrique αμύνονταν καλά, (ΝΑΙ! παίζει κι η ΜΠΑΡΤΣΑ άμυνα - ο ΑΠΟΕΛ μαθαίνει σε όλους το παιγνίδι της άμυνας) έχοντας και τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού στην στριφτή κεφαλιά του Karim Benzema.
Λίγο αργότερα δημιούργησε κι η Μπάρτσα τις δικές τις ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις με τους Leo Messi, Neymar και Luis Suarez να γίνονται αρκετά επικίνδυνοι.

Ο Ρονάλτο ισοφαρίζει με πέναλτι

Η πίεση της ΡΕΑΛ έφερε αποτέλεσμα, όταν στο 35' η σέντρα του  Μαρσέλο από τα δεξιά αποκρούστηκε από το χέρι του Gerard Piqué μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Ronaldo εκτελεί και ισοφαρίζει σε 1-1. Ήταν το 1ο τέρμα που δέχθηκε ο Μπράβο στο πρωτάθλημα. Ο Piqué 5 λεπτά αργότερα προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του, με κεφαλιά μετά από κόρνερ, χωρίς να τα καταφέρει αφού αποκρούστηκε από τους αμυντικούς τη τελευταία στιγμή.

Δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο όπως και στο πρώτο, οι 2 ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους αλλά ήταν η ΡΕΑΛ που τις εκμεταλλεύτηκε με κεφαλιά του Pepe μετά από κόρνερ, στέλλοντας την μπάλα στα δίκτυα της Μπάρτσα γράφοντας το 2-1.

Η Barça αντεπιτέθηκε και κρατούσε περισσότερο την μπάλα γύρο από την περιοχή της ΡΕΑΛ αλλά υστερούσε στην τελική. Ο Casillas έδειξε την κλάση του όταν απογειώθηκε για να αποκρούσει την βολίδα του Mathieu.

Piqué και Mascherano αμύνονται ηρωικά 

Ήταν η σειρά του Carlo Ancelotti να αμυνθεί (αχ ρε ΑΠΟΕΛΛΙ μου τι τους κάνεις) και να κρατήσει το σκορ αλλά συνάμα να προσπαθεί με την τακτική του να κτυπήσει την Μπάρτσα στην κόντρα αλλά οι αμυντικοί της Javier Mascherano και Pique έκαναν εξαιρετική δουλεία αμυνόμενοι.

Η ΡΕΑΛ πήρε την ανταμοιβή της όταν ο Isco εκμεταλλεύτηκε ένα μπέρδεμα ανάμεσα στους Andres Iniesta και Mascherano με τον Ronaldo να βγαίνει από τα μαρκαρίσματα και να δίνει την ασίστ στον Benzema για το 3ο γκολ της Μαδρίτης, 3-1.

Παρά τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες των Pedro Rodriguez και Neymar, η ΡΕΑΛ κράτησε το αποτέλεσμα και την νίκη μέχρι το τέλος.

Δεν ήταν η βραδιά της Barça, αφού έχασε παράλληλα και το αήττητο της, ενώ η ΡΕΑΛ την πλησίασε στον βαθμολογικό πίνακα. Στον 1 βαθμό η διαφορά πια.

1 ίσων κανένα! κι εμείς στο ΑΠΟΕΛ το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 Barcelona 9 >22
2 Real Madrid 9 > 21
3 Valencia CF 9 > 20
4 Sevilla 8 > 19
5 Atlético de Madrid 8 >17
6 Celta de Vigo 9 >16


Για την ΜΠΑΡΤΣΑ γράφει ο NICK BEDSON
PHOTO: MIGUEL RUIZ-FCB
PHOTO GALLERIES: fcbarcelona.com
Επιμέλεια άρθρου: Άνδρος Ευαγόρου
PHOTOS: uk.eurosport.yahoo.com | plus.google.com/u/0/+realmadrid  

1 comment:

  1. Kwtsios Lakatamia26 October 2014 at 22:43


    jai pou to gsp me skimmeno to kefalii enna fii

    ReplyDelete