Sunday 26 October 2014

ΑΠΟΕΛ v ΣΑΛΑΜΙΝΑ - H Επιστροφή των Πορτοκαλί

#APOEL
#APOELvsSALAMINA @apoelgroup
Επιστροφή των οργανωμένων έχουμε σήμερα στο ΓΣΠ, περίπου 10,000 με 12,000 αναμένεται να είναι ο κόσμος στις κερκίδες* του σταδίου της Πρωτεύουσας για την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ - Σαλαμίνας.

Το Νότιο Πέταλο θα παραμείνει κλειστό, λόγω τιμωρίας που κουβαλούμε από την περσινή περίοδο.

Ένα πολύ ενδιαφέρων παιγνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα στο ΓΣΠ ανάμεσα σε 2 πολύ καλές ομάδες. Ο Πεπ Λάρκου κάνει εξαιρετική δουλειά στην Σαλαμίνα αποτελώντας μέχρι τώρα την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα μας προέρχεται από την εκπληκτική εμφάνιση με την ΠΑΡΙ.

Ναι υπάρχει φαβορί, κι αυτό δεν ειναι άλλο από την ομάδα μας, όμως οι καλές Ευρωπαϊκές εμφανίσεις δεν μας έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα στερώντας μας τουλάχιστον 2/5 βαθμούς, κάτι που φαίνεται να καταφέρνουμε μια χαρά στην Κύπρο, όπου χωρίς καλές εμφανίσεις αλλά με 20λεπτα ξεσπάσματα παίρνουμε τα αποτελέσματα, εξού κι η πρωτιά της κορυφής.

Η 11 πιθανοί εκλεκτοί του ΔΩΝΗ που θα ξεκινήσουν στον σημερινό αγώνα:
4-4-2
ΧΙΩΤΗΣ
ΜΑΡΙΟ ΣΕΡΤΖΙΟ, ΚΑΡΛΑΟ - ΑΜΟΡΙΝ, ΡΙΙΣΕ
ΕΦΡΑΙΜ, ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ - ΓΚΟΜΕΖ, ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ
ΣΕΡΙΝΤΑΝ - ΤΖΙΜΠΟΥΡ

- Διαιτητές:
Διαιτητής: ΚΩΣΤΑΣ ΨΕΥΔΙΩΤΗΣ
Α' Βοηθός Διαιτητής: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΙΚΤΩΡΟΣ
Β' Βοηθός Διαιτητής: ΔΩΡΟΣ ΤΟΥΡΟΣ
Τέταρτος Διαιτητής: ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
Παρατηρητής: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ


- Τηλεοπτική μετάδοση:
Ο αγώνας είναι τηλεοπτικός από τη συνδρομητική πλατφόρμα της ΑΤΗΚ Cytavision και σε livestreaming από το διαδίκτυο με 7.06 ευρώ.
στο κανάλι 303
Cytanet Live Streaming: webtv.cytanet.com.cy


- ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Η Νέα Σαλαμίνα έρχεται ΓΣΠ μέσο «Twitter» με τιτίβισμα προς στον κόσμο της.

«Δύσκολη αποστολή έχει απόψε το βράδυ η ποδοσφαιρική μας ομάδα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αλλά θα έχει δίπλα της όλους... Όπλο μας ο κόσμος μας και το δικαίωμα στο όνειρο. Σαλαμίνα σε αγαπούμε και πιστοί σε ακολουθούμε».

Διευκρίνηση:
*Μερίδα του Παν.Συ.Φι δεν συμφωνεί με την απόφαση για επιστροφή στους εντός έδρας αγώνες και προτίθεται να συνεχίσει την αποχή σε όλα τα παιχνίδια, παρά την επίσημη απόφαση που ανακοινώθηκε από τον Παν.Συ.Φι

Επιμέλεια άρθρου: apoelgroup.com team

No comments:

Post a Comment