Saturday 24 January 2015

Τα έκαναν όλα οι νεαροί στο Β' μέρος, 2 γκολ και 2 δοκάρια, Δόξα 0-2 ΑΠΟΕΛ

Το τελικό σκορ μπορεί μεν να ήταν νικηφόρο ως προ το αποτέλεσμα, δυστυχώς όμως άφησε πίσω του πληγές, αφού από το παιγνίδι αποχώρησε στο 28' λεπτό, λόγο τραυματισμού, ο ΚΑΡΛΑΟ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ομάδα, ο Carlao ένιωσε ενόχληση στον δικέφαλο και αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Το φιλικό παιγνίδι με αντίπαλο την Δόξα Κατωκοπιάς, έγινε μπροστά σε λιγοστούς φίλους της ομάδας μας, στο ερημωμένο και ερειπωμένο, πάλε ποτέ στολίδι της πρωτεύουσας, Μακάρειο στάδιο.

Ακόμα και το σταματημένο ρολόϊ στην Ανατολική, μοιάζει στοιχειωμένο με το πέρασμα του χρόνου.

Δύο διαφορετικές 11άδες χρησιμοποίησε ο κύριος ΦΙΝΚ, θέλοντας να δει τον βαθμό ετοιμότητας όσων περισσότερων ποδοσφαιριστών μπορούσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Το πρώτο ημίχρονο με την βασική 11αδα, έληξε με το άγονο 0-0, στην επανάληψη όμως, οι ρεζέρβες μαζί με τους νεαρούς που μπήκαν στο παιγνίδι, κυριάρχησαν στο γήπεδο, πετυχαίνοντας 2 τέρματα και 2 δοκάρια.

Το 1ο γκολ ήρθε από τον νεαρό Γιώργο Χριστοδούλου στο 48' μετά από όμορφο συνδυασμό των Κωνσταντίνου, Παπαφώτη και του σκόρερ Χριστοδούλου, ενώ το το 2ο γκολ το πέτυχε ο έτερος νεαρός της παρέας, ο Παπαφώτης στο 77'.

Η ομάδα στο Β' μέρος είχε  2 δοκάρια, 1 με τον Βασίλη Παπαφώτη και το άλλο με τον "Νεαρό-Ιρλανδό" Κίλιαν Σιέρινταν που είχε περάσει κι αυτός στο Β ημίχρονο σαν αλλαγή. Ήταν το πρώτο 45λεπτο του Ιρλανδού, μετά την εγχείρηση που είχε στους κοιλιακούς προσαγωγούς πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο Αργεντινός Τόμας Ντε Βινσέντι αγωνίστηκε για ένα 45λεπτο... δυστυχώς χωρίς να καταφέρει να σκοράρει ακόμα. Το Τελευταίο του γκολ ήταν στις 26 του Αυγούστου στη νίκη επί της Άαλμποργκ με 4-0 στο ΓΣΠ για πλέιοφς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ρεζέρβες του 2ου μέρους έδειξαν κινητικότητα αλλά και όρεξη, εξού τα 2 γκολ με 2 δοκάρια.


Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε τον αγώνα με τους:
Pardo
Riise, Παπάζογλου, Carlao, Amorin
Morais, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου
De Vincenti, Ιωάννου
Djebbour

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι:
Χιώτης
Αντωνιάδης, Παπάζογλου, Kaka, Χριστοφίδης
Αρτυματάς, Χριστοδούλου, Κωνσταντίνου, 
Χαραλάμπους, Παπαφώτης
Sheridan

Team > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment