Monday 5 January 2015

ΑΠΟΕΛ - Αγία Νάπα, H χρυσή ευκαιρία των, Πιέρο Σωτηρίου και Ραφίκ Τζιμπούρ

Χρυσή ευκαιρία παρουσιάζεται για τους δύο ΦΟΡ της ομάδας μας, Πιέρο Σωτηρίου και Ραφίκ Τζιμπούρ, σήμερα το βράδυ στις 19:00 στο ΓΣΠ, με την ΑΟΑΝ.

Ευκαιρία για να σκοράρουν απέναντι στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος Αγία Νάπα και στον χειρότερο τερματοφύλακα, Γρηγόρη Αθανασίου ο οποίος μάζεψε συνολικά 28 φορές, την μπάλα από το πλεκτό του, 27 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο.

Ευκαιρία για να ανεβάσουν και τα δικά τους προσωπικά στατιστικά, κατακόρυφα, βοηθώντας ταυτόχρονα και την ομάδα τους να πάρει το πολύτιμο τρίποντο, ξεφεύγοντας κατά 2 βαθμούς του διώκτη μας στο βαθμολογικό πίνακα, Απόλλωνα Λεμεσού.

- Ο Απόλλωνας χθες, κατάφερε να "κλέψει" την ισοπαλία από την αέλ στο τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού, ισοφαρίζοντας στο 90+6+ΦΠΑ, σε ένα παιγνίδι όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ, μέχρι και 1-3.

Η Αγία Νάπα μετρά 2 νίκες στην φετινή ποδοσφαιρική περίοδο. Τη μια νίκη την πέτυχε στο κύπελλο επί της Παρεκκλησιάς με 3-1 και την άλλη επί της ομόνοιας στο ΓΣΠ με 0-1 για το πρωτάθλημα. Μπορεί η ΑΟΑΝ να διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 27 τέρματα κατά, η επίθεση της όμως, είναι αξιοπρόσεκτη και παραγωγική αφού πέτυχε 15 γκολ στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Προπονητής της Αγίας Νάπας είναι ο Γιώργος Κοσμά ο οποίος βασίζεται σε ένα κορμό 6 βασικών ποδοσφαιριστών: του τερματοφύλακα Αθανασίου, των μέσον Ψιανός και Panayotov, του αμυντικού Markovski και του επιθετικού Γιώργου Κολοκούδια οι οποίοι έχουν και τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στην Αγία Νάπα αγωνίζεται ως δανεικός ο ΑΠΟΕΛίστας Τζιάμας.

Στον πρώτο γύρο στον μεταξύ μας αγώνα που έγινε στο Στάδιο Τάσος Μάρκου, νικητής ήταν ο ΑΠΟΕΛ με 1-3. Για την ομάδα μας σκόραραν, ο Χαραλαμπίδης στο 10', ο Πιέρος Σωτηρίου στο 12' και ο Γουστάβο Μαντούκα στο 36', σε ένα παιγνίδι που ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε με 10 παίκτες λόγο αποβολής του ΚΑΚΑ στο 39'. Από τους 3 σκόρερς, δεν αγωνίζονται, σήμερα, οι Μαντούκα και Χαραλαμπίδης λόγο τραυματισμού.

ΑΠΟΝΤΕΣ
Απόντες από τον σημερινό αγώνα, είναι οι: Σέρινταν, Μαντούκα, Καρλάο, Βινίσιους, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης και Άλεξ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 11ΑΔΑΣ
Pardo
Sergio, Παπάζογλου, Amorin, Αντωνιάδης
Εφραίμ, Gomes, Morais, Αλεξάνδρου
Djebbour, Σωτηρίου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Pardo, Χιώτης, Κίσσας,
Sergio, Χριστοφίδης, Riise, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Amorin, Kaka, Παπάζογλου, Morais, Gomes, Αρτυματάς, Αλεξάνδρου, Εφραίμ,
Djebbour, De Vincenti, Σωτηρίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΑΠΟΕΛ 19:00 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΓΣΠ
Διαιτητής ΚΩΣΤΑΣ ΨΕΥΔΙΩΤΗΣ
Α' Βοηθός ΑΓΓΕΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Β' Βοηθός ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
4ος ΧΡ.ΗΛΙΑ
Παρατηρητής Σ.ΣΤΑΥΡΟΥ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα ταμεία του σταδίου ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 17:30 για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον σημερινό αγώνα με γενική είσοδο 10 ευρώ, την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι του γηπέδου.

- Υπενθύμιση: Σύμφωνα με απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, η ΝΟΤΙΑ κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ, θα παραμείνει κλειστή στον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Αγία Νάπα, ένεκα τιμωρίας του ΑΠΟΕΛ για πανό ρατσιστικού περιεχομένου, και λάβαρο.

- Η ιστοσελίδα μας, στέλνει δωρεάν στον σημερινό αγώνα, τους νικητές της κλήρωσης, Ειρήνη και Σταύρο. Οι Νικητές:
1: Ειρήνη Δημητρίου από Αραδίππου #1
2: Σταύρος Στυλιανού από Λευκωσία #59

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00 και θα είναι τηλεοπτικός για τους συνδρομητές της Cytavision από το κανάλι Cytavision Sports+ 2, κανάλι 302.

Κανάλι 302

 και από τον υπολογιστή σας σε Cytanet Live Streaming με κόστος €7.06 (Πελάτης Cytanet: 7 ευρώ, Πελάτης άλλου παρόχου: 13 ευρώ, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 ευρώ)

- Live κάλυψη θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας apoelgroup.com και από το twitter.com/apoelgroup #APOEL

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ:
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα παράδοσης των ποδοσφαιρικών παπουτσιών, στο Γ.Σ.Π.
Πρωταθλητές στο Γήπεδο, Πρωταθλητές και στη Ζωή.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συμμετέχουν στη φιλανθρωπική ενέργεια "Δώσε στα παπούτσια σου, μια δεύτερη ζωή".
Δώσε και εσύ τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια για να ενισχύσεις άπορα παιδιά που το έχουν ανάγκη.


Team > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment