Tuesday 24 March 2015

Πρέπει να μάθουν "Τι εστί ΑΠΟΕΛ"


"Καλέσαμε την ΚΟΠ, να εστιάσει το πρόβλημα, και υποσχέθηκε ότι θα διορθώσει κάποια πράματα" δήλωσε ο Πετεβείνος στην κάμερα του ΑΝΤ1 (ant1iwo), μετά το τέλος της κλήρωσης του Κυπέλλου σήμερα στο Συνεδριακό του ΓΣΠ, υπογραμμίζοντας ότι "η ανακοίνωση ήταν Διευκρινιστική, για το τι εστί ΑΠΟΕΛ". (πέστα χρυσόστομε)

Πετεβείνος:
- Θέσαμε κάποια γεγονότα τα οποία διακρίναμε να έχουν συμβεί στο παιγνίδι ΑΠΟΕΛ - Απόλλων και έχουν να κάνουν σχετικά με την διαιτησία.
- Ο Απόλλωνας έχει το δικαίωμα να βγάλει την δική του ανακοίνωση.
- Η σημερινή ανακοίνωση είναι μια διευκρινιστική ανακοίνωση για το τι εστί ΑΠΟΕΛ και για το που ακριβώς στόχευε η 1η μας ανακοίνωση, που ήταν η αναφορά μας στα γεγονότα και τίποτα περισσότερο .
- Έχουμε καλέσει μέσο της 1ης ανακοίνωσης την ΚΟΠ, να εστιάσει εκεί ακριβώς που είναι το πρόβλημα, και είχε υποσχεθεί ότι θα διορθώσει κάποια πράματα κι αυτό ειναι το ζητούμενο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

- Μπαίνουμε σε μια διαδικασία πολύ σημαντικών αναμετρήσεων που θα κρίνουν το πρωτάθλημα και πάνω σε αυτό το σημείο, είναι που υπογραμμίσαμε μέσω της ανακοίνωσης μας, την ευθύνη της ομοσπονδίας.
- Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, το κλίμα με την λήξη του αγώνα ήταν το καλύτερο, ο Φανούρης μίλησε για άψογη φιλοξενία και είμαστε βέβαιοι ότι κι ο Απόλλωνας θα μας φιλοξενήσει κι εμάς άψογα στο παιγνίδι της 8ης αγωνιστικής.
- Είναι αναφέρετο δικαίωμα της ομάδας μας, να εκφράσει τα οποία παράπονα έχει μέσο της ανακοίνωσης και της καταγγελίας που έχουμε προχωρήσει, σε ότι αφορά το Βασίλη Δημητρίου και την επόπτη - βοηθό διαιτητή, Αγγέλα Κυριάκου.



Περήφανοι Αποελλίστες > apoelgroup.com


No comments:

Post a Comment