Tuesday 24 March 2015

Στο εξωτερικό ο Tomas De Vincenti - Τα νέα της σημερινής προπόνησης

Μετά το χθεσινό ρεπό που απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές του κυρίου ΦΙΝΚ, σήμερα επανήλθαν σε πρόγραμμα κανονικής προπόνησης.

Εκτός Αρχαγγέλου είναι ο Κωστάκης Αρτυματάς, ο Μάριος Αντωνιάδης, ο Πιέρος Σωτηρίου και o Τάσος Κίσσας οι οποίοι απουσιάζουν με την Εθνική ομάδα της Κύπρου για τον αγώνα με το Βέλγιο.

Ενώ σε μιαν άλλη εξέλιξη ο μεγάλος προπονηταράς της Εθνικής Κύπρου, Μπαμπουίνος, καθάρισε τον Αρχηγό της Εθνικής ομάδας Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη από την Εθνική (είναι αργός είπε) αφού δεν τον κάλεσε στον αγώνα με το Βέλγιο, κάτι που αποτελεί μεγάλο σκάνδαλο και προσβολή για τον Αρχηγού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά και για ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Ελπίζω να μην περάσει στα ψηλά από την Διοίκηση μας, η όλη συμπεριφορά του έμμισθου και διορισμένου  προπονητή (το κράταγε μανιάτικο ο Σολιάτης από τον αγώνα με την Ιαπωνία).

Εκτός Αρχαγγέλου είναι και ο Νικόλας Ιωάννου ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Με ειδική άδεια απουσίας από την ομάδα, βρίσκεται ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Tomas De Vincenti που ανεχώρησε για το εξωτερικό.      ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Στη σημερινή προπόνηση:

Ο τερματοφύλακας Urko Pardo έκανε κομμάτια από την σημερινή κανονική προπόνηση.

Ο Gustavo Manduca συνέχισε με την καθημερινή του φυσιοθεραπεία.

Ο Martin Lanig σήμερα έκανε φυσιοθεραπεία, ενώ χθες είχε περάσει από MRI, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα (στη φάση της ανατροπής του Γκιέ-Γκιέ).

Ο Amorin συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Εφραίμ έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Με την επιστροφή του από το Μόναχο, ο Rafik Djebbour, άρχισε ατομικό πρόγραμμα επαναφοράς. Ο Αλγερινός αναμένεται να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κόντρα με την ΑΕΚ στη Λάρνακα στις 4/4.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση.

Κύπελλο:
- Σήμερα είχαμε την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου, ως γνωστό η ομάδας μας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ομόνοια και η ΑΕΚ την Αέλ. Το άρθρο της σημερινής κλήρωσης, ΕΔΩ.

Βρυωνίδης:
- 1.Τιμωρία με Χρηματικό Πρόστιμο, το οποίο πρέπει να καταβληθεί εντός 7 ημέρων, είχαμε σήμερα από τον Αθλητικό Δικαστή για τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, αναφορικά με τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι 2 ομάδες στις 22 Μαρτίου. Έπεται συνέχεια αφού σήμερα η ομάδα μας έδωσε συνέχεια με ΝΕΑ ανακοίνωση.

2. Ψες ο Βρυωνίδης, τιμώρησε την ομάδα μας με μία αγωνιστική κλείσιμο του Νότιου πετάλου, για τις κροτίδες εναντίων του Γιωργαλλίδη στον αγώνα με το παράρτημα.

Περήφανοι Αποελλίστες > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment