Wednesday 25 March 2015

Στον Πυρετό της Κίτρινης κάρτας

Απομένουν 7 τελικοί αγώνες πρωταθλήματος και 3 τελικοί αγώνες κυπέλλου.

Πέραν από τους τραυματισμούς που ταλανίζουν την ομάδα, παραμονεύουν και οι τιμωρίες από τις κίτρινες κάρτες, κάτι που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του Πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου.

Οι κίτρινες κάρτες μετρούν για τον κάθε θεσμό χωριστά.

Ο ΑΠΟΕΛ μετρά 59 κίτρινες κάρτες στις 25 αγωνιστικές του Παγκυπρίου πρωταθλήματος, επιπλέον έχει 3 κίτρινες στην Ασπίδα της ΚΟΠ και 4 στους αγώνες Κυπέλλου. Σύνολο 66 κίτρινες κάρτες.

2 κόκκινες κάρτες έχει μέχρι τώρα ο ΑΠΟΕΛ στους 25 αγώνες πρωταθλήματος, και οι 2 στον ίδιο παίκτη, τον Βραζιλιάνο ΚΑΚΑ.

7 ποδοσφαιριστές, δεν έχουν δεχθεί καμία κάρτα στις 3 εγχώριες διοργανώσεις: Στάθης, Ναφίου, Άλεξ, Ιωάννου, Παπαφώτης, Πιέρος και Χιώτης.

21 Ποδοσφαιριστές, έχουν κιτρινιστεί συμπεριλαμβανομένου και του Παπάζογλου που αποχώρησε από την ομάδα τον Γενάρη.

Ποιοι κινδυνεύουν στο Πρωτάθλημα;

9 Ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο των καρτών, και κινδυνεύουν με την επόμενη κίτρινη που θα δεχθούν να χάσουν τον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

- Ο TOMAS DE VINCENTI και ο NUNO MORAIS βρίσκονται στο όριο τον 5 καρτών, στην 6η κάρτα χάνουν τον επόμενο αγώνα.

- Στο επόμενο γκρουπ και στις 3 κίτρινες κάρτες, είναι ο CARLAO, ο MARTIN LANIG, ο MARIO SERGIO, ο URKO PARDO, ο JOHN ARNE RIISE, ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΡΑΙΜ. Στην 4η κίτρινη κάρτα χάνουν τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.


Σύμφωνα με το άρθρο 8 της προκήρυξης του Πρωταθλήματος της ΚΟΠ.
Ποδοσφαιριστής ο οποίος παρατηρήθηκε σε διαφορετικούς αγώνες της ίδιας διοργάνωσης
  • (i) Με την συμπλήρωση των πρώτων τεσσάρων παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
  • (ii) Με την συμπλήρωση συνολικά έξι παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
  • (iii) Με την συμπλήρωση συνολικά οκτώ παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
  • (iv) Με την συμπλήρωση συνολικά δέκα παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
  • (v) Μετά την συμπλήρωση συνολικά δέκα παρατηρήσεων, για κάθε επόμενη παρατήρηση θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
Ποδοσφαιριστής ο οποίος παρατηρήθηκε σε διαφορετικούς αγώνες, σε αγώνα Πρωταθλήματος Κυπέλλου  ή στο Πρωτάθλημα  της Ένταξης ΚΟΠ αποβάλλεται για τον επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.


Ποιοι κινδυνεύουν στο κύπελλο;
Στο κύπελλο η προκήρυξη αρχίζει από τις 2 κάρτες
- 4 ποδοσφαιριστές έχουν από 1 κίτρινη κάρτα, στην επόμενη κάρτα χάνουν το επόμενο παιγνίδι. Αυτοί είναι, ο CARLAO, ο TOMAS DE VINCENTI ο Ανδρέας Χριστοφίδης και ο Μάριος Αντωνιάδης.

Σύμφωνα με το άρθρο 8 της προκήρυξης του Κυπέλλου της ΚΟΠ.
Ποδοσφαιριστής ο οποίος παρατηρήθηκε σε διαφορετικούς αγώνες, σε αγώνα Πρωταθλήματος Κυπέλλου:
  • (i) Με την συμπλήρωση των πρώτων δύο παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
  • (ii) Με την συμπλήρωση συνολικά τεσσάρων παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
  • (iii) Με την συμπλήρωση συνολικά έξι  παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
  • (iv) Με την συμπλήρωση συνολικά οκτώ παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
  • (v) Μετά την συμπλήρωση συνολικά οκτώ παρατηρήσεων, για κάθε επόμενη παρατήρηση θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης


ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ:

ΟΝΟΜΑ Κίτρινες Κόκκινες
Ασπίδα Κύπελλο Πρωτάθλημα
AMORIN 6 0
TOMAS DE VINCENTI 1 5 0
NUNO MORAIS 1 5 0
KAKA 4 2
RAFIK DJEBBOUR 4 0
ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 4 0
CARLAO 1 3 0
MARTIN LANIG 3 0
MARIO SERGIO 3 0
URKO PARDO 3 0
JOHN ARNE RIISE 3 0
ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ 3 0
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 3 0
VINICIUS 2 0
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 1 2 0
GUSTAVO MANDUCA 1 0
CILLIAN SHERIDAN 1 0
TIAGO GOMES 1 1 0
ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ 1 1 0
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ 1 1 0
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 1 0
VALJMIR NAFIU 0 0
ΣΤΑΘΗΣ ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ 0 0
ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 0 0
ΑΛΕΞ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 0 0
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ 0 0
ΠΙΕΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ 0 0
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΙΩΤΗΣ 0 0
3 4 59 2

Α.Ευαγόρου > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment