Thursday 26 March 2015

Nafiu: Είμαστε η καλύτερη ομάδα, και θα πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ


Μεγάλη πίκρα άφησε το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, ένα αποτέλεσμα που ήταν απόρροια της πολύ κακής διαιτησίας του εγκληματία διαιτητή Βασίλη Δημητρίου, τον οποίον και καλούμε να κρεμάση αμέσως τη σφυρίχτρα, αφού έχει εκπληρώσει την εκδούλευση στον Κίρζη.

Κι όμως, το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, μέσα σε εξαίρετο κλίμα στα αποδυτήρια και στις κερκίδες.

Είσαστε οι καλύτεροι?? Ρώτησε τους παίκτες στα αποδυτήρια, ο Πρόεδρος Πετρίδης, για να τους παροτρύνει στη συνέχεια "Πάμε να το αποδείξουμε!! Πάμε!!!"

Ο Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, εμψυχώνει τον Βαλμίρ Ναφιού, λίγο πριν μπει στο γήπεδο, ο Σκοπιανός ανταποδίδει τον εναγκαλισμό λέγοντας στον Πρόεδρο "θα σκοράρω" ... και το έκανε, μόνο που δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η ομάδα το τρίποντο, αφού ο διαιτητής είχε άλλη άποψη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...                παρακάμερα - βίντεο
Ο ΒΑΛΜΙΡ ΝΑΦΙΟΥ δήλωσε στην  κάμερα του ΑΠΟΕΛ:
- Αξίζαμε την νίκη, παίξαμε πολύ καλύτερα από αυτούς.
- Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα σήμερα.
- Οι οπαδοί μας ήταν καταπληκτικοί, ήταν πολύ καλό παιγνίδι.
- Όλοι ξέρουμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα.
- Αυτό το παιγνίδι τέλειωσε, έτσι σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο την άλλη βδομάδα.
- Είμαστε η καλύτερη ομάδα, το ξέρουμε, και πρέπει να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι ψιθύρισε ο Στάθης στο αυτί του Πιέρου, στα αποδυτήρια, λίγο πριν αρχίσει το ντέρμπι? Δείτε την παρακάμερα του ντέρμπι στο βίντεο που ακολουθεί..

Η παρακάμερα του ΑΠΟΕΛ 2-2 Απόλλωνας (VIDEO)

Ξαναζήστε από μια άλλη οπτική γωνία, μέσα από την παρακάμερα του APOEL FC Media, το ντέρμπι με τον Απόλλωνα για την 3η Αγωνιστική της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος.


Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρ 25, 2015
apoelfc.com.cy
apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment