Thursday 26 March 2015

Ο ΦΙΝΚ για Γερμανία κι οι Διεθνείς για Βέλγιο - Η σημερινή προπόνηση


Ολοκληρώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι η σημερινή τελευταία προπόνηση, που σηματοδότησε και την έναρξη του τριήμερο ρεπό που παραχωρήθηκε σε παίκτες και προπονητική ομάδα από τον κύριο Θόρστεν ΦΙΝΚ.

Ο κύριος ΦΙΝΚ, αναχώρησε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, από το αεροδρόμιο Λάρνακας, για την πατρίδα του, όπου θα περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια του που τόσο πολύ του έχει λείψει. Ως γνωστόν η πρόσληψη του Γερμανού προπονητή αρχές του Γενάρη, έγινε με το τέλος της συνάντησης με την Διοίκηση, ξεκινώντας αμέσως δουλειά, χωρίς να καν να είχε την ευκαιρία να γυρίσει πίσω στην Γερμανία ούτε και για τα βασικά, κάτι που έκανε λίγες μέρες αργότερα σε 2ήμερο ταξίδι αστραπή.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τη χώρα του, είχε συνάντηση με τους 4 διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Πιέρο, Αρτυματά, Κίσσα και Αντωνιάδη, οι οποίοι συμμετέχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού  συγκροτήματος της Κύπρου που το Σάββατο αγωνίζεται στο Βέλγιο με την Εθνική ομάδα της χώρας και που αναχωρούσαν την ίδια ώρα, από το αεροδρόμιο Κύπρου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
- Ο Νικόλας Ιωάννου βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

- Με ειδική άδεια απουσίας από την ομάδα, βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή, στην Αργεντινή, ο ποδοσφαιριστής Tomas De Vincenti, σε μια προσπάθεια της Διοίκησης να εμψυχώσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή εν όψη της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Στη σημερινή προπόνηση:

Ο τερματοφύλακας Ούρκο Πάρντο, ακολούθησε ολόκληρο το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης εκτός από το οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιώργος Εφραίμ έκανε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Amorin συνέχισε κι αυτός με ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ραφίκ Τζιεμπούρ έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ο Αλγερινός αναμένεται να είναι έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα μας, στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κόντρα με την ΑΕΚ στη Λάρνακα στις 4 του Απρίλη.

Ο Γουστάβο Μαντούκα συνέχισε με φυσιοθεραπεία όπως όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο Μάρτιν Λάνιγκ συνέχισε με φυσιοθεραπεία, απόρροια του τραυματισμού που αποκόμισε στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση.

Κίτρινες:
9 Ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, βρίσκονται στο όριο των καρτών, και κινδυνεύουν να χάσουν τον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί. Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

ΦΟΥΤΣΑΛ:
Με το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στην ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ, συνεχίζεται σήμερα η δράση του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας Futsal στον όμιλο τίτλου.
Το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα καθορίσει πολλά για την εξέλιξη της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 8:30μμ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (πρώτος όμιλος)
1 ΑΠΟΕΛ 17 >45
2 ομόνοια  17 >44

ΣΥΝΟΔΟΙ:
- Το ενημερωτικό δελτίο του ΑΠΟΕΛ, μας πληροφορεί ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αιτήσεων συνοδών αγώνας.
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αιτήσεων Συνοδών Αγώνα

Ενημερώνουμε  όλους τους φίλους του ΑΠΟΕΛ και όλους όσους έχουν αποστείλει αίτηση για συμμετοχή Συνοδού αγώνα, ότι λόγω της κάλυψης του αριθμού των παιδιών για όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος αλλά και για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, η διαδικασία έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Οι ανάγκες για τους Συνοδούς αγώνων έχουν υπερκαλυφθεί. Παρακαλούμε όπως πλέον σταματήσει η αποστολή άλλων αιτήσεων, αφού δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους απέστειλαν αιτήσεις και συμμετείχαν ή θα συμμετάσχουν ως Συνοδοί Αγώνα στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Η διαδικασία Συνοδών Αγώνα, γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία και θα εφαρμοστεί και με τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 15-16. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για όσα παιδιά επιθυμούν να λάβουν μέρος για το πώς θα μπορούν να προχωρήσουν σε αίτηση συμμετοχής.
apoelfc.com.cy

Περήφανοι Αποελλίστες > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment