Thursday 26 March 2015

Πλατινί προς Ομοσπονδίες: "Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και για την ευγενική σας υποστήριξη"

"Εμείς οι Ευρωπαίοι θέλουμε μια δυνατή FIFA, που θα εμπνέει σεβασμό και όλοι θα την σέβονται." το μήνυμα του Μισέλ Πλατινί προς την ΦΙΦΑ αμέσως μετά την επανεκλογή του.

Στις 24 του Μάρτη στο 39ο τακτικό συνέδριο της ΟΥΕΦΑ-UEFA στη Βιέννη, είχαμε την επανεκλογή του Μισέλ Πλατινί-Michel Platini, στην Προεδρία της ΟΥΕΦΑ για 3η συνεχόμενη θητεία. Ο Μισέλ Πλατινί εκλέχτηκε χωρίς ανθυποψήφιο.

Επανεκλογή για Μισέλ Πλατινί-Michel Platini

Ο Μισέλ Πλατινί επανεξελέγη δια βοής στην προεδρία της ΟΥΕΦΑ-UEFA, κατά τη διάρκεια του 39ου κογκρέσου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στη Βιέννη.

Ο Γάλλος, ο οποίος κατέχει το συγκεκριμένο αξίωμα από το 2007, δεν είχε αντίπαλο στις αρχαιρεσίες κι έτσι οι αντιπρόσωποι των 54 ομοσπονδιών-μελών της ΟΥΕΦΑ-UEFA του έδωσαν τη δυνατότητα να παραμείνει στον προεδρικό θώκο για ακόμη μία τετραετή θητεία, που είναι η τρίτη στην καριέρα του.
Επανεκλογή Μισέλ Πλατινί στην προεδρία της UEFA, χωρίς ανθυποψήφιο, για 3η συνεχόμενη θητεία .

Φανταστικό Ταξίδι, η συνέχεια
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...                        (Ολόκληρη η ομιλία του Προέδρου Πλατινί)

Ο Γάλλος Πλατινί, εκλέχτηκε για 1η φορά στην Προεδρία της ΟΥΕΦΑ, στο τακτικό συνέδριο στο Dusseldorf τον Γενάρη του 2007. Στη συνέχεια κέρδισε τη επανεκλογή του το 2011, στο τακτικό συνέδριο της ΟΥΕΦΑ που έγινε στο Παρίσι.

Μετά την επανεκλογή του, ο 59χρονος Πλατινί ευχαρίστησε τις Εθνικές Ομοσπονδίες για την εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να δείχνουν στο άτομο του.
Δηλώσεις Michel Platini:
- Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
- Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και για την ευγενική σας υποστήριξη.
- Αυτό σημαίνει πολλά για μένα, περισσότερα απ' όσα μπορείτε να φανταστείτε.
- Είμαι υπερήφανος που είμαι συμπαίκτης σας, υπερήφανος που είμαι ο αρχηγός αυτής της νικήτριας ομάδας και υπερήφανος για τα επιτεύγματά μας.
- Είμαι ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω τις προκλήσεις, οι οποίες μας περιμένουν τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
- Ξέρω ότι μπορώ να βασίζομαι σε 'σάς, κι εσείς μπορείτε να βασίζεστε σε μένα.
- Είναι οι πολύ στενοί δεσμοί που έχουμε μεταξύ μας, που μας έκαναν ακόμα πιο δυνατούς, κι αυτό μας βοήθησε να πάρουμε θαρραλέες αποφάσεις, οι οποίες πάντα αποδίδουν.
- Αυτή η αμοιβαία εμπιστοσύνη, και η δημοκρατικοί εμπλοκή όλων, θα είναι το σήμα κατατεθέν της δουλειάς μας και το στίγμα που θέλουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε για τα επόμενα 4 χρόνια της θητείας μου. κι αυτή είναι η υπόσχεση μου.
- Όπως γνωρίζεται, με την επανεκλογή μου σημαίνει ότι θα συνεχίσω να κατέχω την θέση του Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA για ακόμα 4 χρόνια.
- Εμείς οι Ευρωπαίοι θέλουμε μια δυνατή FIFA, που θα εμπνέει σεβασμό και θα είναι σεβαστή από όλους.
- Η FIFA θα είναι πάντα η ανώτατη Διοικητική αρχή στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
- Εύχομαι, κατά την διάρκεια της 3ης μου θητείας, να μπορέσω να πάρω τις καλύτερες αποφάσεις, στον σωστό χρόνο, για σας και για το ποδόσφαιρο γενικά.
- Θα συνεχίσω να απολαμβάνω αυτό που κάνω, όπως έκανα τα τελευταία 8 χρόνια.
- Το να ηγείται κανείς, αυτού του αξιοθαύμαστου οργανισμού, δεν είναι απλά μια τιμητική θέση, αλλά μια πραγματική καθημερινή απόλαυση, και γι αυτό σας ευχαριστώ και πάλι.

Άρθρο Α.Ευαγόρου > apoelgroup.com
Photos > ©Getty Images for UEFA

No comments:

Post a Comment