Friday 20 March 2015

Ο κ.ΦΙΝΚ και οι ποδοσφαιριστές του, είναι έτοιμοι και μπορούν να αντεπεξέλθουν


"Ο κύριος ΦΙΝΚ γνωρίζει πια είναι τα δεδομένα του και δουλεύει στο πλάνο που έχει σκεφτεί εδώ και αρκετές μέρες ... Τόσο ο ίδιος, όσο και οι ποδοσφαιριστές, νιώθουν έτοιμοι και μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτό το σημαντικό παιγνίδι"

- Για τον στόχο στο αυριανό ντέρμπι, για τις απουσίες, για τις επιστροφές και για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Πετεβίνος, στον Ανδρέα του Ράδιο Πρώτο.

Πέρασαν 3 χρόνια από τότε που ΑΠΟΕΛ ήταν σε αυτή τη κλήρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ...
- 3 χρόνια από τα προημιτελικά.
- 5 από τις 8 ομάδες που έχουν αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 3 χρόνια, 6 στο σύνολο τους, αν βάλουμε και την ΜΠΑΓΕΡΝ Μονάχου.
- Ένα από τα ζευγάρια των προημιτελικών, η ΠΑΡΙ και η Μπαρτσελόνα, ήταν οι 2 αντίπαλοι μας στον όμιλο, και με βάση τα μεταξύ τους αποτελέσματα, 3-1 και 3-2, αναμένουμε να δούμε 2 πολύ ενδιαφέροντα παιγνίδια.        ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Αυριανός αγώνας...

- Το μόνο που έχει αλλάξει σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι όπου είχαμε τα ίδια βαθμολογικά δεδομένα δλδ ΑΠΟΕΛ κορυφή κι Απόλλων στη 2η θέση, είναι ότι έχουν μειωθεί οι αγώνες.
- Υπάρχουν ακόμη αρκετές αγωνιστικές και αρκετοί βαθμοί στο τραπέζι
- Ο χαρακτήρας του καθοριστικού δεν μπορεί να οριστεί αυτή τη στιγμή, πόσο μάλλον όταν έχουμε και το πρόσφατο παράδειγμα τον ΑΠΟΕΛ, πέρσι, όπου με λιγότερες αγωνιστικές και περισσότερους βαθμούς διαφορά, κάναμε την  ανατροπή.
- Το να προτρέχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα, όπου τις τελευταίες 4 εβδομάδες είχαμε συνεχώς εναλλαγή θέσεων και στην κορυφή και στις υπόλοιπες θέσεις τη βαθμολογίας, είναι κάτι που πρέπει να αποφευχθεί.
- Εμείς αυτό που κοιτάζουμε είναι η ομάδα να παρουσιαστεί διεκδικητική μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση που αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, θα περάσουμε στην κορυφή, κλειδώνοντας ουσιαστικά και την όποια περίπτωση ισοβαθμίας με τον Απόλλωνα αφού θα έχουμε φθάσει στις 2 νίκες.
- Στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή εναπόκειται να παρουσιαστούν, όπως καθορίζει η ανάγκη αυτής της αναμέτρησης, για να κερδίσουμε τον Απόλλωνα για 2η φορά φέτος.
- Το ζητούμενο είναι ξεκάθαρο, και πάνω σε αυτό είναι που δουλεύει η ομάδα εδώ και αρκετές μέρες.

Στα ντέρμπι κορυφής ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τον τρόπο...

- Διαχρονικά ο ΑΠΟΕΛ έχει 1 χαρακτηριστικό ομάδας όπου αρέσκεται να αγωνίζεται σε τέτοια παιγνίδια και αποτελεί κανόνα να τα καταφέρνει και να αντεπεξέρχεται.
- Σαφώς θα προτιμούσαμε να ήταν διαφορετικά τα βαθμολογικά δεδομένα, όσο κι αν προκαλείς την τύχη σου, κάποτε μπορεί να μην σου χαμογελάσει.
- Έχουμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και πίστη στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ.
- Όποιοι κι αν αγωνιστούν, όποια ενδεκάδα κι αν επιλέξει ο κύριος ΦΙΝΚ έχουν την δυνατότητα να αντεπεξέλθουν και να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο, πόσο μάλλον αυτό το παιγνίδι που όπως όλα δείχνουν θα έχουμε και την έντονη παρουσία του κόσμου μας.
- Θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο μας χαρά
- Ο σκοπός είναι ένας και μοναδικός, να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς.

Έφερε αποτέλεσμα η μείωση των τιμών....

- Μέχρι τις έντεκα είχαμε ξεπεράσει τις 5.000 στην προπώληση και σε συνδυασμό με τα διαρκείας έχουμε ξεπεράσει τις 13.000 διαθέσιμων εισιτηρίων.
- Ο στόχος για τις 3 κερκίδες που αναλογούν στον ΑΠΟΕΛ είναι οι 16.000, απομένουν 24 ώρες μέχρι την έναρξη του αγώνα, και ο στόχος μπορεί αν επιτευχθεί για να έχουμε 3 πλήρεις κερκίδες οι οποίες θα είναι εκεί για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές μας και να τους σπρώξουν προς τη νίκη.

Τόσες πολλές μαζεμένες απουσίες για 1η φόρα...

- Αυτό το σημείο προκαλεί και τα περισσότερα ερωτήματα, και μεταξύ των οπαδών και μεταξύ των δημοσιογράφων, όμως, ο κύριος ΦΙΝΚ γνωρίζει πια είναι τα δεδομένα του, δουλεύει στο πλάνο που έχει σκεφτεί εδώ και αρκετές μέρες και τόσο ο ίδιος, όσο και οι ποδοσφαιριστές, νιώθουν έτοιμοι και μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτό το σημαντικό παιγνίδι.

Ολόκληρη η συνομιλία, στο ηχητικό βίντεο....



VIDEO: sigmalive.com

 APE: apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment