Friday 20 March 2015

Ευχαριστίες Αμερικάνικης Ακαδημίας, προς Gustavo Manduca


Εξαιρετική η βραδιά που διοργάνωσε η Αμερικάνικη Ακαδημία Λευκωσίας με επίσημο προσκεκλημένο και κύριο ομιλητή τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Γουστάβο Μαντούκα, που εκτός από επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής είναι και πολύ καλός ομιλητής.

Η διάλεξη:
- Μια ιστορία, εμπνευσμένη απ' τις εμπειρίες που έχει προσφέρει η Ζωή, στον Γουστάβο Μαντούκα.. η επιτυχία, η σκληρή δουλειά, η επιμονή και η πίστη στο Θεό.

- Η πορεία του προς την επιτυχία, δεν υπήρξε ποτέ εύκολη. Σε ηλικία 17 χρόνων έφυγε από το σπίτι για να παίξει ποδόσφαιρο σε μεγάλο σύλλογο στην παγωμένη Φινλανδία, εκεί ήταν και η αρχή της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.
  • Ο Gustavo Manduca μίλησε με παραδείγματα από την Ζωή του και τη καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής, επικεντρώνοντας περισσότερο την ομιλία του, στα βασικά συστατικά της επιτυχίας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
  • Η ανάγκη της επιμονής, για επίτευξη του τελικού στόχου, βήμα προς βήμα.
  • Η ικανότητα χειρισμού της κριτικής από τους άλλους και η αυτοκριτική της δικής μας επίδοσης και των δικών μας πράξεων.
  • Πως ο Gustavo Manduca έφθασε στην επιτυχία και πως ακόμα συνεχίζει να κτίζει την επαγγελματική του καριέρα.

- Η Ακαδημία ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών τους, ιδιαίτερα τον ομιλητή Γουστάβο Μαντούκα που μοιράστηκε με το ακροατήριο την ιστορία της Ζωής του, η οποία αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους.

Ευχαριστίες και στον Κώστα που εκτελούσε χρέη διερμηνέα της βραδιάς.

Περήφανοι Αποελλίστες > apoelgroup.com



No comments:

Post a Comment