Thursday 30 April 2015

Ώρα στέψης στο Φούτσαλ, ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια

- Φινάλε του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Futsal με απονομή τίτλου στον ΑΠΟΕΛ, για 2η συνεχόμενη χρονιά.
- Η απονομή θα γίνει μετά τη λήξη του αγώνα.
- Η είσοδος είναι 5 ευρώ και μετά το τέλος θα ακολουθήσει βράβευση του Μαντούκα και φιέστα με δωρεάν φαγητό και πότο!

Έφτασε η ώρα της αποθέωσης!! (Πέμπτη 30 Απριλίου, 20:00, Λευκόθεο) ΦΙΕΣΤΑ ΤΙΤΛΟΥ κόντρα στην Ομόνοια

Μαγική βραδιά η αποψινή για το τμήμα φούτσαλ και τους απανταχού ΑΠΟΕΛίστες. Στις 20:00 η ομάδας μας φιλοξενεί στο Λευκόθεο την Ομόνοια στο φινάλε του μαραθωνίου και μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η φιέστα των πρωταθλητών.

Η ομάδα μας πραγματοποιώντας συγκλονιστική πορεία κυρίως στο 2ο μισό του θεσμού κατάφερε να ανατρέψει το -6 από την κορυφή και να φτάσει πανάξια στην κατάκτηση του τίτλου.

Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να κατακτήσει και μαθηματικά το τρόπαιο με νίκη επί της Ανόρθωσης και σήμερα θα στεφθεί με τον πιο επίσημο τρόπο πρωταθλήτρια για το 2014-15 κάνοντας παράλληλα το back 2 back.

Το τελετουργικό θα αρχίσει μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια και σ' αυτό θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις όπως δωράκια για το κοινό, ποτό και φαγητό ενώ θα κορυφωθεί με την απονομή του τροπαίου.

Πέραν από το τελετουργικό εξαιρετικής σημασίας είναι και ο αγώνας με την Ομόνοια αφού με νίκη η ομάδα μας θα ξεφύγει του αιώνιου αντιπάλου στις νίκες.             ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


Σε σύνολο 16 αγώνων σ' όλες τις διοργανώνεις η ομάδα μας μετρά 7 νίκες, 7 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει ολοκληρωτική υπεροχή αφού μετρά 7 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία.
Παράλληλα υπάρχουν επιπλέον κίνητρα για νίκη στον αποψινό αγώνα όπως:

Ο Leo κυνηγά τον τίτλο του 1ου σκόρερ στο πρωτάθλημα έχοντας μέχρι στιγμής 26 τέρματα και βρίσκεται 1 τέρμα πίσω από τον Μανώλη Μανώλη της Ε.Ν.Π.

Εάν η ομάδα μας σκοράρει 4 ή περισσότερα τέρματα στον αποψινό αγώνα θα ανακηρυχθεί κορυφαία επιθετική γραμμή όλων των εποχών στο άθλημα του φούτσαλ. Μέχρι στιγμής έχει 154 τέρματα και το ρεκόρ είναι 157.

Με τα 52 τέρματα παθητικό έχει την δεδομένη στιγμή την καλύτερη αμυντική γραμμή στο πρωτάθλημα με την Ομόνοια να ακολουθεί έχοντας 54.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 και εισφορά εισόδου ορίστηκε στα 5 ευρώ. Παιδιά κάτω των 12 ετών θα μπαίνουν δωρεάν ενώ ισχύουν τα σούπερ διαρκείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ APOEL FC LOYALTY / MEMBERSHIP



Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ποδοσφαίρου, προσέλθουν στην φιέστα της κατάκτησης πρωταθλήματος του φούτσαλ, θα μπορούν να επωφεληθούν με 12 βαθμούς στο πλαίσιο του προγράμματος APOEL FC LOYALTY / MEMBERSHIP.

Επιβάλλεται η προσκόμιση της κάρτας διαρκείας στις εισόδους του Λευκόθεου, όπου θα σκανάρονται για να προστεθούν οι βαθμοί στο λογαριασμό του κάθε κατόχου.

Σωματείο | apoel.com.cy
Team | apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment