Wednesday 29 April 2015

Έλειψε πολύ ο ΒΙΝΗ - Τα νέα της σημερινής προπόνησης

Η επιστροφή του Βινίσιους στην αγωνιστική δράση, έφερε μεγάλη ανακούφιση στην ομάδα, αφού οι απείθαρχες εμφανίσεις του Λάνιγκ, στην συγκεκριμένη θέση, αποτελούσαν κίνδυνο και διαρκεί πρόκληση προς τους διαιτητές, για κιτρίνισμα ή ακόμα και κοκκίνισμα του παίκτη με τα επικίνδυνα μαρκαρίσματα του, με ορατό τον κίνδυνο η ομάδα να μείνει με 10 παίκτες.

Καμία μείωση της ποδοσφαιρική αξίας του Μάρτιν Λάνιγκ δεν υπάρχει, κι ούτε μηδενίζουμε την έως τώρα προσφορά του στην ομάδα, αν όμως βάλουμε τους δυο παίκτες στην "ποδοσφαιρική ζυγαριά", σαφώς και η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του ΒΙΝΗ, τουλάχιστον για τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ.

Η μακρά απουσία του Βινίσιους, κόστισε στην ομάδα, σε παιγνίδια, σε εμφανίσεις και σε βαθμούς, αφού ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας σε συνδυασμό και με τα σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Ο ΒΙΝΗ αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο της ήττας του ΑΠΟΕΛ από τον Ερμή στο Δασάκι με 2-1 στις 20 του Δεκέμβρη. Επανήλθε στις 19/4 και πάλι με αντίπαλο τον Ερμή αυτή τη φορά στο 3-0 του ΓΣΠ, παίρνοντας φανέλα βασικού στη θέση του τιμωρημένου Νούνο Μοράϊς, ενώ στον προχθεσινό αγώνα στο ΠΑΠ, αντικατέστησε στο 30' τον Μάρτιν Λάνιγκ που κυνηγούσε πόδια και φλέρταρε επίμονα με την κόκκινη κάρτα, παίρνοντας πια τη φυσική του θέση δίπλα στον Νούνο Μοράϊς.

Παρά τις σημαντικές απουσίες,   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....
ο ΑΠΟΕΛ σήμερα είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα και αν είχε στη διάθεση του την τριάδα ΒΙΝΗ-ΣΤΑΘΗ-ΜΑΝΤΟΥ, το πρωτάθλημα θα είχε τελειώσει προ πολλού.

Προπόνηση:
Το κανονικό πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης, ακολούθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο, εκτός από τους τραυματίες, Πάρντο, Σωτηρίου και Σέρινταν.

Ο Sheridan έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πιέρος Σωτηρίου ακολούθησε φυσιοθεραπεία και ασκήσεις γυμναστηρίου.

Πέραν από τους παροπλισμένους, Σέρινταν, Πιέρου και Πάρντο, ο κύριος ΦΙΝΚ δεν θα έχει στη διάθεση τον Μάρτιν Λάνιγκ που έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

Στο όριο των κίτρινων καρτών, βρίσκονται άλλοι 10 ποδοσφαιριστές, που κινδυνεύουν να χάσουν τον αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, σε περίπτωση που δεχθούν κάρτα στον αγώνα με την ομόνοια. Αυτοί είναι:
  1. TOMAS DE VINCENTI
  2. AMORIN
  3. MARIO SERGIO
  4. KAKA
  5. ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ
  6. ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΡΑΙΜ
  7. VINICIUS
  8. URKO PARDO
  9. JOHN ARNE RIISE
  10. CARLAO
Βαρκελώνη:
Με τίποτα δεν γλυτώνει το νυστέρι ο Πάρντο... αυτό έδειξαν οι σημερινές εξετάσεις στην Ισπανία, κι έτσι αποφασίστηκε όπως αύριο ο Βελγοισπανός τερματοφύλακας της ομάδας, Urko Pardo, προχωρήσει σε επέμβαση στο γόνατο.

Τακτακαλάς:
Εντός των ημερών, αναμένεται να δοκιμαστεί στον Αρχάγγελο, ο 18χρονος νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Ανδρέας Χριστοδούλου και αν αρέσει, θα αποκτηθεί.

Εισιτήρια:
Πάει καλά η προπώληση των εισιτηρίων, αφού μέχρι το μεσημέρι είχε ξεπεράσει τις 2,500 εισιτήρια μέσα σε 24 ώρες. Διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν εκτός του κάτω διαζώματος της Δυτικής, ενώ η προπώληση συνεχίζεται από το Orange shop και το διαδίκτυο.

Team | apoelgroup.com


No comments:

Post a Comment