Wednesday 29 April 2015

Επιστροφή NAFIU - Τα νέα του Αρχαγγέλου

- Επιστροφή των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ στις προπονήσεις είχαμε χθες το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Αρχάγγελο, κάτι που σήμανε ταυτόχρονα και την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας, για τον Σαββατιάτικο αγώνα στο ΓΣΠ, με αντίπαλο την Ομόνοια.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο από τους τέσσερις εναπομείναντες τελικούς του φετινού πρωταθλήματος, άρχισε με τους ποδοσφαιριστές του κυρίου ΦΙΝΚ, να ακολουθούν όλοι το κανονικό μέρος της προπόνησης συμπεριλαμβανομένου και του Σκοπιανού Ναφίου που ήταν εκτός αποστολής με την Ανόρθωση λόγο προβλήματος.

Εξαίρεση από την προπόνηση, αποτέλεσαν, ο Ιρλανδός Sheridan και ο Άλεξ Κωνσταντίνου, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

- Απόντες από τον Αρχάγγελο ήταν, ο Γιώργος Τασουρής, ο Νικόλας Ιωάννου και ο Βασίλης Παπαφώτης που βρίσκονταν δίπλα, στο Μακάρειο στάδιο στη Μακεδονίτισσα,  για το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων U-21 με αντίπαλο την Εθνική Νέων U-19. Οι Ελπίδες νίκησαν τους Νέους με 2-1.

- Στα ευχάριστα, η επιστροφή του Πιέρου Σωτηρίου στον Αρχάγγελο για να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στην ωμοπλάτη λόγο κατάγματος της δεξιάς κλείδας.       ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Η επιστροφή του νεαρού ΦΟΡ σε πλήρη αγωνιστική δράση, δεν αναμένεται να γίνει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.


- Ο Πάρντο βρίσκεται στην Ισπανία, προκειμένου να εξεταστεί για το τραύμα του στο γόνατο και στη συνέχεια να υποβληθεί στη σχετική επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός ομάδας για περίοδο 6 μηνών.

- Αν δεν έχετε διαβάσει την στατιστική ανάλυση της 28ης αγωνιστικής, "4 στροφές πριν από το τέλος" το σχετικό άρθρο, ΕΔΩ.

- Βράβευση του Gustavo Manduca από τον ΠΑΣΠ, είχαμε στην γιορτή "Top Goals Holland&Barrett". Ο Διευθυντής ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, τιμήθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών  για την προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο. #ΑΠΟΕΛ #GustavoManduca

- Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων με στόχο τις 16.000 χιλιάδες. Το πρώτο Sold-out ήρθε από το κάτω διάζωμα της Δυτικής. Υπενθυμίζουμε ότι η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ.

Η ιστοσελίδας μας προσφέρει 2 δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα. Οι σχετικές πληροφορίες, ΕΔΩ.

Team | apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment