Friday 15 May 2015

Με Φάρο τις δυο 3αρες του 2011

Πρωτάθλημα αριθμός 24, ΝΑΙ θα το πάρουμε, αυτό φαίνεται να μονολογούν, παίκτης και προπονητής.

Ο Στάθης και ο Μαντούκα ξέρουν... έχουν το κλειδί.

Το σημαντικότερο ραντεβού για τον τίτλο, έχει η ομάδα μας το Σάββατο στο ΓΣΠ.

Στο ντεμπούτο του Γουστάβο Μαντούκα στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, οι τρεις κερκίδες του ΓΣΠ θα είναι κατάμεστες, φανερώνοντας έτσι την πίστη και την στήριξη του κόσμου προς στην ομάδα και τον τίτλο.

16,000 φίλοι της ομάδας μας, θα είναι στο πλευρό του Μαντούκα και των ποδοσφαιριστών του για να δώσουν όλοι μαζί και ο καθένας στον τομέα του, την κρίσιμη μάχη απέναντι στην ποιο ανταγωνιστική ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, την ΑΕΚ Λάρνακας.

Τελευταία φορά που ο ΑΠΟΕΛ έφυγε νικητής από το ΓΣΠ σε βάρος της ΑΕΚ -κάτσε καλά- ήταν πριν 4 χρόνια και συγκεκριμένα στις 19 του Δεκέμβρη του 2011, όταν ο ΑΠΟΕΛ με χάτρικ του Tričkovski  κέρδισε με 3-0. Είχε προηγηθεί μια άλλη τριάρα πάνω στην ΑΕΚ έξι μήνες νωρίτερα, όταν στις 7 του Μάη του 2011 ο ΑΠΟΕΛ με σκόρερ τους, Paulo Jorge, Solari και Marcinho κέρδισε και πάλι με 3-0. Εκ τότε αγνοείται η νίκη.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποκατασταθεί η τάξη και με Φάρο τις δυο 3αρες του 11, ο ΘΡΥΛΟΣ να νικήσει και να κατακτήσει το 24ο.
Συνέχεια...

Αν ο Απόλλωνας χάσει βαθμό κόντρα στην Ανόρθωση, τότε με νίκη ο ΑΠΟΕΛ κάνει το γύρου του θριάμβου.

Ο Πρόεδρος Πετρίδης, θέλοντας να διασφαλίσει τον φετινό τίτλο απομάκρυνε τον προπονητή ΦΙΝΚ δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος αφού έκρινε ότι η αγωνιστική μέθοδος που εφάρμοζε δεν του εξασφάλιζαν τον τίτλο. Μια κίνηση με μεγάλη δόση ρίσκου που ευελπιστούμε να μας βγει.

Προπόνηση:
Στην χθεσινή προπόνηση παρουσιάστηκε πρόβλημα με τον Γερμανό μέσο Martin Lanig, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε και ο Πιέρος Σωτηρίου.

Την κανονική προπόνηση ακολούθησε κι ο Ιρλανδός φορ της ομάδας, Κίλιαν Σέρινταν, ο οποίος ταλαιπωρείτο με πρόβλημα και ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα όλες τις προηγούμενες μέρες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάρει φανέλα βασικού, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Στα συν η ετοιμότητα των Στάθη και Βινίσιους.

ΚΑΡΤΕΣ:
Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και ο Amorin δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με την ΑΕΚ, λόγο της συμπλήρωσης απαγορευτικού αριθμού κίτρινων καρτών.

ΒΙΝΤΕΟ:
Το μήνυμα της Διοίκησης στον κόσμο - Μην σταματάς ούτε λεπτό, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο

Επειδή ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να αποτελεί «πρωταθλητή» στην ειδησεογραφία και η μετεγγραφολογία βρίσκεται λόγω της εποχής σε έξαρση, καλούμε τον κόσμο μας να μην ασχολείται με οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου.
Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός θα απασχολήσει τον ΑΠΟΕΛ ως προτεραιότητα, την ώρα που πρέπει και σίγουρα αυτή η ώρα δεν είναι τώρα.
Αυτό που προέχει είναι η Στήριξη στην Ομάδα.

Εταιρεία
Πραγματοποιήθηκε ψες στο Χίλτον Λευκωσίας η ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ
Ενημέρωση σε άλλο άρθρο, ΕΔΩ

Team | apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment