Thursday 14 May 2015

Είδηση: Μόνο ο Μαντούκα ασχολείται με την ΑΕΚ

Στη Μαδρίτη στήνουν Λαϊκά δικαστήρια... ενώ στη Λευκωσία οι Διοικούντες ασχολούνται με τη Γενική συνέλευση της εταιρείας. Μια συνέλευση που είναι εκτός τόπου και χρόνου και που θα μπορούσε να γίνει σε 10 μέρες. Τι εξυπηρετεί τη δεδομένη στιγμή η Γενική Συνέλευση της εταιρείας; Γιατί έμειναν αμέτοχοι οι μέτοχοι ως αναφορά τον ορισμό της την συγκεκριμένη χρονική περίοδο; (είναι είδηση η ΓΣ της εταιρείας;)
Ο μόνος που διαμαρτυρήθηκε (δημόσια τουλάχιστον) ήταν ο Ποταμίτης κανένας άλλος, κι αυτός χωρίς αποτέλεσμα.

Έγνοια μας  είναι η προπώληση των εισιτηρίων για τον τελικό κυπέλλου καθώς και η σειρά προτεραιότητας των ΑμεΑ, λες και δεν μπορούσαν να γίνουν όλα αυτά μετά τον τελικό με την ΑΕΚ από την Κυριακή και μετά.

Έγνοια μας είναι τα ραντεβού για τις "δυο-δυο μεταγραφές ανά ημέρα" κι όχι το ραντεβού τίτλου στον τελικό του πρωταθλήματος.

Στον Αρχάγγελο...

Ο Γουστάβο Μαντούκα συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας για τον τελικό πρωταθλήματος μαζί με τους συνεργάτες του, Μαρίνο Σατσιά και Γιώργο Κωστή. Ο Μαντούκα είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος σε σχέση με την κρισιμότητα του αγώνα για αυτό και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο του που είναι η νίκη πάνω στην ΑΕΚ και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος.             ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Από την χθεσινή προπόνηση βγήκαν τα ευχάριστα νέα σε σχέση με τον Στάθη Αλωνεύτη, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, κάτι που σημαίνει αυτόματη συμμετοχή του στην αποστολή με αρκετές βάσιμες ελπίδες να αγωνιστεί στον τελικό του Σαββάτου.


Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και ο Amorin δεν μπόρεσαν να προπονηθούν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, οπότε και έκαναν ατομικό πρόγραμμα, εξάλλου δεν μπορούν να υπολογίζονται για τον αγώνα με την ΑΕΚ, λόγο της συμπλήρωσης απαγορευτικού αριθμού κίτρινων καρτών.




Συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα ο Ιρλανδός Sheridan όπως και όλο το προηγούμενο διάστημα, κάτι που σημαίνει αδυναμία να βοηθήσει ο Ιρλανδός την ομάδα για τις επόμενες 10 μέρες και στους 3 τελικούς.

Ο Πιέρος Σωτηρίου συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας με γυμναστήριο και τρέξιμο.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά χωρίς κανένα δυσάρεστο απρόοπτο.

Εισιτήρια ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:
Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον τελικό ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ με την ΑΕΚ. Μετά την Δυτική, χθες είχαμε sold out και στην Ανατολική.
Συνεχίζουμε με τα εναπομείναντα 1,500 εισιτήρια για την ΝΟΤΙΑ τα οποία και αναμένεται να εξαντληθούν εντός της ημέρας.
 Όλες οι πληροφορίες για την προαγορά εισιτηρίων ΕΔΩ
Υπενθυμίζουμε ότι η γενική είσοδος είναι στα €5 ευρώ.
Παιδικά δεν υπάρχουν λόγο ποσόστωσης.

- Δεν θα ασχοληθούμε με τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου μέχρι να τελειώσει ο τελικός πρωταθλήματος.

- Αν δεν διαβάσατε την στατιστική ανάλυση της 30ης αγωνιστικής, ΕΔΩ το άρθρο.

Team | apoelgroup.com


No comments:

Post a Comment