Friday 12 June 2015

Συνεπής στο ραντεβού του με τον Πρόεδρο, ο Τζιμπούρ


Συνεπής στο ραντεβού του με τον ΑΠΟΕΛ, είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ κάτι που φανερώνει την μεγάλη επιθυμία του Αλγερινού να συνεχίσει να φορά τα γαλαζοκίτρινα.

Η σημερινή συνάντηση του Ραφίκ με τον Πρόεδρο Πετρίδη, θα ξεκαθαρίσει και το όλο σκηνικό σε σχέση με την παραμονή του «Τρομοκράτη» στην ομάδα μας  ή όχι.

Η πρόταση που έχει ενώπιον του εδώ και μέρες, είναι κατά 100 χιλιάδες λιγότερα από ότι αμειβόταν στη περασμένη περίοδο, κάτι που φαντάζει λογικό για τα νέα μισθολογικά δεδομένα που θέλει να δημιουργήσει ο Πρόεδρος. Από την άλλη όμως, ο Αλγερινός θα συνεχίσει να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ στη σημερινή συνάντηση θα καταθέσει τη δική του αντιπρόταση και ενδεχομένως η μέση λύση να βρεθεί στη χρονική διάρκεια του συμβόλαιο του.

Η οριστική κατάληξη στο θέμα Τζιμπούρ έχει τη σημασία της, αφού κρίνει και τον προγραμματισμό, δηλαδή αν θα πάμε τελικά για δύο επιθετικούς ή ένα.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Ο Πρόεδρος Πετρίδης έχοντας συναίσθηση της όλης κατάστασης, εύχεται και ελπίζει να βρεθεί η χρυσή τομή για θετική κατάληξη, καθ΄ ότι πιστεύει στη καλή χημεία που υπάρχει στο τρίπτυχο ΑΠΟΕΛ, Τρομοκράτης και Κόσμος.


Team | apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment