Friday 7 August 2015

Μόνος στην Ευρώπη...


Η ολοκλήρωση της 3ης Ευρωπαϊκής αγωνιστικής, βρήκε τον ΑΠΟΕΛ να συνεχίζει να κρατά στα χέρια του, το πηδάλιο του Κυπριακού ποδοσφαίρου, αφού είναι η μόνη Κυπριακή ομάδα που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη, τουλάχιστον μέχρι και τον Δεκέμβρη.

Απόλλων, ΑΕΚ και Ομόνοια φάνηκαν κατώτερες των περιστάσεων και δεν κατάφεραν να κάνουν την λεγόμενη υπέρβαση, με ομάδες που πίστεψαν πως ήταν του χεριού τους. Έξω ο Απόλλων με ήττα στο Αζερμπαϊτζάν, έξω η ΑΕΚ με νέα ήττα από την Μπορντό, έξω κι η Ομόνοια με τα εκτός έδρας τέρματα από την Μπρόντμπι και με ένα Καϊάφα "χαμένο" στον πάγκο.

- Στις 1 το μεσημέρι θα διεξαχθεί στη ΝΥΩΝ της Ελβετίας, η κλήρωση των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τον ΑΠΟΕΛ να περιμένει αντίπαλο για τα Πλέϊοφ του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ήδη εξασφαλισμένη την συμμετοχή του στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Πιθανός αντίπαλος των γαλαζοκιτρίνων θα είναι μια εκ των Μακάμπι, Αστάνα, Μάλμο, Παρτιζάν και Σκεντερμπέου.

Η ιστοσελίδα μας θα παρουσιάσει σε ζωντανή σύνδεση στις 1 το μεσημέρι, την κλήρωση της ΟΥΕΦΑ, συντονιστείτε με το Apoelgroup.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Φιλικό αγώνα δίνει το βράδυ στο Μακάρειο ο ΑΠΟΕΛ, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.

Είναι ένα παιγνίδι στο οποίο ο προπονητής Πασιένσια θέλει να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παγκίτες ποδοσφαιριστές του με πρώτο και καλύτερο τον Βόσνιο Στίλιτς, μια ακριβή μεταγραφή που ήρθε για να κάνει την διαφορά και δεν έχει ακόμα αγωνιστεί, παρά μερικά λεπτά με τους Σκοπιανούς στο ΓΣΠ.

Από την χθεσινή προπόνηση βγήκαν τα ευχάριστα, καθώς οι τραυματίες Μάριος Αντωνιάδης και ΑΜΟΡΙΝ έκαναν μέρος του κανονικού προγράμματος και ολοκλήρωσαν με ατομικό. Είναι μια θετική εξέλιξη αφού πλησιάζει η ώρα της επιστροφής τους στην αγωνιστική δράση.

Ο Στάθης Αλωνεύτης και ο τερματοφύλακας Ούρκο Πάρντο, έκαναν χθες πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Παρ' όλη την αισιοδοξία που σκορπούν μερικοί, ο Πάρντο δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί πριν από το τέλος του χρόνου ενώ η όποια πρόβλεψη για τον Στάθη είναι άστοχη και παρακινδυνευμένη.

No comments:

Post a Comment